Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

SPIKNUTÍ NĚMECKA A FRANCIE PROTI OSTATNÍM !?

#10476 EUROSTÁT

2016-07-25 19:12

cituji z http://www.lajkit.cz/zpravy/item/585-tuto-informaci-ktera-ovlivni-nas-vsechny

Tuto informaci, která ovlivni nás všechny jaksi ČT24 zapomněla uvést. Čtěte, než bude pozdě:

Polská tv stanice TVP INFO informovala polské občany o tom, co EU, USA a NATO "upekly". Samozřejmě, hlásná trouba protektorátního režimu v Praze, ČT24, nám, občanům České republiky, "zapomněla" tuto informaci přinést. Na setkání Visegrádské skupiny v Praze předloží Frank-Walter Steinmeier devítistránkový dokument vzniku Evropského superstátu.

Členské státy se vzdají:

  • 1) vlastní armády, vlastních tajných služeb, vlastního zákonodárství,vlastního daňového systému, vlastní měny
  • 2) kontroly nad státní hranicí včetně systému a procedury vpouštění a relokace migrantů
  • 3)vytvoření společného vízového systému, společnou zahraniční politiku, transformace NATO

V preambuli textu vlády Francie a Německa oznamují:

"Naše státy sdílejí společné předurčení a společný řebříček hodnot, které dávají předpoklad ještě hlubšímu sjednocení našeho obyvatelstva. Budeme tedy usilovat o politickou unii v Evropě a zveme další Evropany k připojení k projektu."

  • Vznikne společná armáda „European Security Compact” na principu „ohrožení jednoho státu/ohrožení všech států“
  • Rozvědka a kontrarozvědka bude podřízena jednomu centru
  • Bude zvětšena pravomoc „Evropského veřejného žalobce“ a vznikne jednotný trestní zákon
  • Národní státy nebudou mít právo rozhodovat o migraci a nebudou mít vlastní azylovou politiku
  • Rozmístění migrantů bude povinné a bude respektovat rovnoměrné rozdělování uprchlíků a národní státy to nebudou moci odmítnout
  • Německo a Francie už ve jménu EU začaly jednat se severoafrickými zeměmi na nejvyšší úrovni o pravidlech migrace a rozšíření dialogu na toto téma
  • Bude zavedena jednotná měna euro pro všechny členské země, otázka nezní zda, ale kdy bude přijato
  • Bude zaveden jednotný daňový systém a bude odstraněna konkurence v daňovém systému mezi jednotlivými zeměmi…“

To je tak ve zkratce všechno. Takže je to tu, vážení. Když jsem to četl, vzpomněl jsem si okamžitě na Mnichovskou dohodu 1938…

Tohle je naše prostá likvidace a podle všeho evidentní příprava na válku. Je to otevřená realizace Nového světového řádu v Evropě /NWO/.

Celý text s nímž Steinmeier vystoupí v Praze si můžete přečíst tady: http://www.tvp.info/25939587/ (polsky)

Odpovědi

Kazatel

#10477 Re: EUROSTÁT

2016-07-25 20:57:19

Kazatel

#10482 Re: EUROSTÁT

2016-07-26 13:33:19

#10476: SPIKNUTÍ NĚMECKA A FRANCIE PROTI OSTATNÍM !? - EUROSTÁT 

 Zjevení janovo 13

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

například téměř všechny domácí zvířata v na západě mají čipy pod kůži .

Skot s čipy je běžná praxe v mnoha západních zemích jako dobře. USA Tato technologie se rychle rozvíjí. Lidé již nabídl mít čipy implantované v jejich tělech, takže policie může najít je v případě nouze. Všechny americké pasy mají integrované čipy, jako jsou kreditní karty. Ve skutečnosti tomu tak není agrese Rusko, který ohrožuje Evropu. Evropa čelí nebezpečí islamizace generované Washingtonu zbavit Evropu její kulturní a křesťanské identity.Proč ne házet starou Evropu v kelímku ( tavicí kotlík = sesazovačka hrnec) národností a náboženství, takže to je jednodušší na ovládání?. Tam byl šokující zprávu z minulého týdne o více než 70 subjektů syrských uprchlíků v režimu A opuštěný ve východním Rakousku kamionu. Je zřejmé, že tok migrantů z muslimských zemí je větší než to, co oficiální statistiky říkají. Například Bulharsko, podle kvóty, je třeba přijmout některé 3000 zaměstnanců.


V reálném životě, tam bude mezi 60.000 a 70.000 z nich v tomto roce, bulharské bloggeři psát. Mnoho národních vlád Evropské unie varují, že klíčová ustanovení migrační politiky v Bruselu nefungují. Nicméně, Brusel udržuje opakovat mantru tolerance a multikulturalismu.

Je nezávislá Brusel, aby takové rozhodnutí?. Dá se také ptát, proč uprchlíci přicházející z Iráku, Sýrie a Africe nechodí do Austrálie, USA a Kanada. Proč to uniknout movité sousedních zemí, jako je Turecko, Libanon a Jordánsko?

Odpověď je jednoduchá:

Ve Spojených státech a Kanadě je tvrdá právní předpisy o přistěhovalectví. Austrálie pošle boatloads migrantů na "koncentrační tábor" na ostrově Nauru. Turecko a sousední arabské země nemají alokovat veřejné prostředky na podporu uprchlíků.

Evropa byla vybrána jako latrína pro ty, kteří prchají USA - podnítil ničení a války za demokracii. Všechny národy (katolické) umírají ortodoxní a sunnitských muslimů přicházejí nahradit je . Německo přijme 800.000 žádostí o status uprchlíka ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.

RFID OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

 

Tomáš

#10487 Re: EUROSTÁT

2016-07-26 14:34:03

#10476: SPIKNUTÍ NĚMECKA A FRANCIE PROTI OSTATNÍM !? - EUROSTÁT 

 Tak z jednoho mocenského paktu jsme se před čtvrt stoletím se slávou vymanili a do druhého vlezeme po hlavě a ještě si u toho pískáme? Z bláta do louže. Nějak jsme zapomněli, jak krušné byly časy pod taktovkou Moskvy a nyní ji chceme nahradit za Brusel a jako bonus k tomu dostaneme miliony negramotných pažravých kobylek. Rudá barva se vyměnila za modrou, srp a kladivo zmizely a hvězd máme poněkud více, ale máme tu renezanci marxových myšlenek v podobě multikulturalismu a globalismu.

Jen pro zajímavost uvedu pár paralel mezi současnou Evropskou unií a Sovětským svazem.

Centrální řízení z Moskvy je nahrazeno centrálním řízném z Brusele, Evropský parlament je obdobou Nejvyššího sovětu, vládu reprezentovala rada ministrů, kterou máme i v Bruselu, poslanci nejvyššího sovětu schvalovali zákony, ačkoliv skutečným tvůrcem legislativy a politiky byla Komunistická strana a její politbyro. Dnešním tvůrcem politiky v EU je nikým nevolená Evropská komise. Ta představuje tehdejší politbyro či předsednictvo ÚV KSČ. Předseda evropské komise jedná na vlastní pěst a není příliš podřízen komisařům, jež ho zvolili. Právo předkládat návrhy zákonů má téměř výhradně tato komise obdobně jako tomu bylo v Nejvyšším sovětu, poslanci EP tak mají akorát možnost nadarmo mluvit do poloprázdného sálu, nebo zvedat ruku nahoru či dolů na základě návrhů této komise. Zvláštní schíza, že největší eurohujeři jsou zároveň největšími komunistobijci, přitom obojí jedno a to samé jest. To mně vážně hlava nebere.


Nepřihlášený uživatel

#10491 Re: EUROSTÁT

2016-07-26 16:30:58

#10476: SPIKNUTÍ NĚMECKA A FRANCIE PROTI OSTATNÍM !? - EUROSTÁT 

 

Nový svetový daňový režim

Každému, kdo dokonce nedbale monitoruje mezinárodní agentury - například OSN, OECD a MMF - to přijde jako žádné překvapení, že tyto agentury již dlouho chtěl stálých zdrojů financování, které by mohly počítat, spíše než se spoléhat na almužnu od vlád okolo světa.

 Ale to by pravděpodobně přijde jako překvapení pro většinu že budeme pravděpodobně vidět počáteční provoz svět daňového režimu pro financování mezinárodních subjektů do roku 2015. Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj ( vice-OECD ) - o 34 členských (v současné době) mezinárodní ekonomickou organizace, která pracuje ovlivňovat světové finanční operace - otevřeně oznámila, že plánuje pokročit v dlouholeté socialistickou opěradlem sen o planetární režim zdanění.Plány volají po legitimních vlád a diktatur na světě, která má všechny soukromé finanční údaje o občanech. To vše je otevřeně inspirován, a podle vzoru, zákon Obamova zahraniční účet Tax Compliance (FATCA) s cílem přinutit banky a vlády po celém světě do zpráv všechny účty a aktiva držená "amerických osob" do IRS (klikněte zde k vidění související vice-FATCA článek .)

A to, říkají odborníci ve spojení s dalšími souvisejícími machinace, jako rozvíjející se plán donutit podniky platit stejně vysoké daní právnických osob ve všech státech světa, spíše než zřízení obchodu v nižších daňových národy, položí základ, na němž vybudovat "World Tax organizace." v polovině února, ve skutečnosti, OECD oficiálně představila svůj plán neformálně zvané GATCA (zákon Global Account Tax Compliance) analytiky.Volání svůj trik, aby dal finální hřebík do rakve pro finanční soukromí "hra mění," řekl OECD daň-financoval to by vyžadovalo vlády shromáždit obrovské množství citlivých osobních údajů o jednotlivci z bank a dalších finančních institucí v rámci jejich působnosti.

"Ve skutečnosti bude to, že pro automatickou výměnu informací pravidel by mělo pokrývat, jaké informace se vyměňují, jak často, kdo by měl shromažďovat informace, na něž by mělo být zaslány av jakém formátu," tvrdil Pascal Saint- Amans, ředitel centra OECD pro daňové politiky a správy, mluvení, jako kdyby se děj byl už hotová věc.

Jakmile se shromáždili obrovské troves soukromých údajů by se automaticky vyměňovat mezi všemi zúčastněnými vládami a diktatur.

"Ty sbírat data, ji dát do potrubí a jde na druhou stranu," řekl Saint-Amans, který, jak by pravděpodobně bylo možné očekávat, neplatí žádné daně na jeho nafouklé financované z daní platu. 

VICE-Nový svetový daňový režim