Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Islamoklast

#10459

2016-07-24 19:45

V průzkumu 47 procent muslimů uvedlo, že šária je pro ně více, než evropské zákony. (druhá polovina si to myslí taky)

Tohle v NAŠÍ zemi nechci a ani nechci, aby naši pracující museli odvádět zvýšené daně na "spoluúčast" na genocidním experimentu prováděném na Západě, prostě nechci z našich daní platit muslimské invazivní síly, jak to po nás už i v návrzích požadují někteří psychopati z EU. Ať si ty inženýry vydržuje ze svého Merkelová s Hollandem, ale ať po nás nechtějí platit za to, že sem ti doktoři a inženýři naštěstí (zatím) moc nechtějí. Pryč Z EU !!!

Volte jedině OKAMUROVU SPD nebo Svobodné nebo DSSS - tyto strany mají potenciál utvořit vládní koalici, pokud se jim od Vás dostane patřičné podpory.

Jedině v této volbě je pro NÁŠ NÁROD a NAŠI ZEMI naděje!!!!

Ostatní strany, co zde od roku 1989 devastují tuto zemi, jsou plné kolaborantů!! Přestaňte je už konečně volit - prosím - už kvůli budoucnosti našich dětí! Nebo chcete to, co je v Londýně, v Německu, Francii???

Odpovědi

Jak hohli u nás muslimy zaregistrovat !?

#10463 Registrace muslimské obce v ČR je zločin proti národu a velký omyl !!!

2016-07-24 21:21:28

#10459: Islamoklast -  

§§§§§§§ Zažalujte  MK  ČR  za  Registrování  Muslimské  obce  v  ČR !!! §§§§§§§

Každé  náboženské  uskupení,  společnost  a  církev  musí  mít  u  nás  registraci !!! ... zkoumá  se,  zda  není  rasistická,  a zda  její  učení  odpovídá  zákonům  v  ČR  -  takovou  registrací  prošly  všechny  církve  u  nás !

ALE  KDO  POVOLIL  REGISTRACI  MUSLIMŮ  =  KDYŽ  V  MEŠITÁCH  NABÁDAJÍ  K  NÁSILÍ  A  JEJICH  OFICIÁLNÍ  KORÁN  K  NÁSILÍ  A  VRAŽDĚNÍ  PŘÍMO  VYBÍZÍ  A  NABÁDÁ !!!!!!!!!!!!!!!??????????????

§§§§§§§ PODEJTE  PODNĚT  K  ÚSTAVNÍMU  SOUDU  O  ZRUŠENí  Registrace  Muslimské  obce  v  ČR !!! §§§§§§§