Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nekorektně

#9778 Když dva řeknou totéž, není to totéž

2016-06-02 11:27

Známá česká advokátka JUDr. Klára Samková v Poslanecké sněmovně v rámci semináře "Máme se bát islámu?" vystoupila s projevem, který přinutil některé muslimské velvyslance opustit sál. V rozhovoru následně vysvětlila, že je potřeba začít o věcech otevřeně diskutovat. Klára Samková na svém facebooku potvrdila, že obdržela oficiální sdělení Advokátní komory, že zahajuje vyšetřování jejího veřejného vystoupení s podezřením, že v něm došlo k porušení etického kodexu advokáta. Na základě toho byla na Samkovou oficiálně podána stížnost, kterou ze své iniciativy zahájil a podal k prošetření tajemník České advokátní komory JUDr. Ladislav Krym.

Turecký velvysranec Ahmet Bigali ihned reagoval, že incidentem by se měli začít zabývat žalobci i bez podání trestního oznámení. Klára Samková však řekla v podstatě to, co tvrdí celou dobu turecký diktátor Erdogan, tak proč to tak tureckému velvyslanci tak vadí? Cožpak se stydí za pravdu? Ta se smí říkat jen u nich doma a nás mohou opíjet rohlíkem? Teď bude lhát o tom, jak mají mírumilovné zájmy, jelikož mu to přikazuje takíja? A tenhle prohnaný národ opravdu patří do EU? Přístupními rozhovory Evropská unie posvěcuje probíhající genocidu Kurdů a podporu syrských islamistů? To je naprosto nepřijatelné!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9781 Re: Když dva řeknou totéž, není to totéž

2016-06-02 13:14:39

#9778: Nekorektně - Když dva řeknou totéž, není to totéž 

 

DUKAZE 

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: OBCHOD S IS TURECKO DUKAZE VIDEA FOTKY

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto