Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Bohuslav Sobotka hledá podporu u Sudetských Němců jako spojenců ve věci migrační krize!

#9591 Bohuslav Sobotka hledá podporu u Sudetských Němců jako spojenců ve věci migrační krize!

2016-05-23 10:10

Sudetské restituce na obzoru? Bohuslav Sobotka hledá podporu u Sudetských Němců jako spojenců ve věci migrační krize! Chystá se po církevních restitucích další kauf?


Zoufalství má mnoho podob a jak se zdá, premiér české vlády Bohuslav Sobotka opět zašel dále, než mnozí voliči ČSSD budou ochotni překousnout. V rozhovoru pro Novinky.cz [1] totiž zdůraznil potřebu spolupráce se Sudetskými Němci, aby blíže nespecifikovaným způsobem pomohli Česku ve věci lobování českých zájmů v Berlíně. Už minulý víkend totiž český „kulturminister“ Herr Daniel Herman von KDU-ČSL vystoupil na sjezdu Sudetoněmecké strany v Norimberku [2], kde ocenil skutečnost, že se Sudetští Němci ve stanovách své strany vzdali majetkových nároků na územích bývalých Sudet v Československu.


VICE-Sudetské restituce na obzoru? Bohuslav Sobotka hledá podporu u Sudetských Němců jako spojenců ve věci migrační krize! Chystá se po církevních restitucích další kauf?

Odpovědi

AERONET ŠÍŘÍ HOMOSEXUÁLNÍ PROPAGANDU

#9598 Re: Bohuslav Sobotka hledá podporu u Sudetských Němců jako spojenců ve věci migrační krize!

2016-05-23 12:25:14

#9591: Bohuslav Sobotka hledá podporu u Sudetských Němců jako spojenců ve věci migrační krize! - Bohuslav Sobotka hledá podporu u Sudetských Němců jako spojenců ve věci migrační krize!  

 

 Už je i tak pozdě vstoupit do Eu. Jsem optimista. S Eu už i tak je vyhráno !!!

Ale možná ČR se může ještě zachránit, viz. Hospodářské noviny z r. 01 či 02/2014 při devalvaci české koruny, co uvedl, dnes, zloděj Václav Klaus. Mám to pořád od té doby v hlavě, neumím to přesně citovat, ale uvedl:

" Moc bych si přál, aby některý stát vstoupil do EU a pak další a pak třeba i ČR, jak řetězová reakce. Přál bych si, aby Baruso a (uvedl zloděj Vykuřpytel ještě jedno jméno) tam zůstali v EU . 

A co by se stalo s Českou republikou po ekonomické stránce atd.? Vůbec nic, stejně jak se nestalo při porušení ústavy a svévolném rozdělení Československa".