Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Jezuita a SMOM agenda

#9435 Jezuita a SMOM agenda

2016-05-16 17:52

Jezuita a SMOM agenda

VICE-Vatikán , Jezuitský řád , maltézských rytířů a Black Nobility lidí vytvořily komplexní zednářský mafiánské sítěglobálních rozměrů, pomocí mnoha přední organizace (infiltroval vlády / kostely / vzdělávání, tajných služeb, katolické instituce, megakorporacemi, finanční instituce, zednářství , dělnický sionismus a další) s katastrofálními dopady na životy stovek milionů lidí.

Neurotická cílem bylo a stále je ve světě lidská zotročení jakýmkoli způsobem ( " Účel světí prostředky " je hlavní zásada jezuitů).

Prostřednictvím militaristické, technologické, ekonomické a především nábožensko-psychologické prostředky.

Tento mlčenlivý mafie síť se snaží udržet lidi neznalé z fašistické spiknutí a nástrojů, které používají. Zneužívají neznalosti druhých lidí je jejich jediná skutečná síla!

Vatikán-jezuita-zednářské mafie síť byl primární původ vysoce-zločiny během minulých staletí: války, genocidy, vraždy, organizované mučení a sexuální zneužívání, otroctví, náboženské stíhání, státní zrada, cenzura, historie falšování a soudní a . ekonomický podvod Jejich zločinecké praktiky jsou skryty za:

  • Tajné a náboženské kulty, s hierarchických stupňů (kompartmentalizace uvnitř) a tajné přísahy a plánů (na úseky bez něj).

    Socialistické (čti: zkorumpovaní centralistické, fašistický) instituce: OSN, WTO, NATO, EU, atd

    Informace a znalosti ovládání: kulturní zábavní rozptýlení, cenzura sdělovacích prostředků, se obávají, propagandu a špatné vzdělání.

    Organizační infiltrace.

    Peněžní systém korupce nástroje:

     

    • Centrálně řízené fiat měna peněžní zásoba -> umělé vytvoření inflace (růst cen a chudobu) - (více centralistický sociální kontrola)> tvorba dluhu závislost -> Ovládací úrokové sazby (vydělávání peněz z dluhu) a mezinárodní bankovní pravidla a mezinárodní půjčky / měna -exchange programy (výroba vlády závislé na úvěr investiční programy) -> více dluhů -> větší zájem -> více sociální kontrola -> atd ...

    • Praní špinavých peněz (akciový trh, dluhopisy a jiné finanční produkty, firemní přeskupování majetku, nemovitostí, umění, software poplatky)

    • krádež sociálního fondu (penzijní fondy, fond "přesměrování" daně).

       

  • Politický, soudní a firemní uplácení.

     

  • Hrozby, vydírání a vraždy.

     

  • Imigrace stimulace - legální a ilegální - dosáhnout společenské a politické změny, jako jsou: rostoucí chudoba, stále více a silnějších divizí tříd a zvyšující se podíl populace římského katolíka.

Ne kouřová clona náboženských nároků, ekumenické projekty, charitativní činnost, školní programy, kontroly médií, osočování a historie falšování mohou vrátit zpět trestných činů, pro které jsou tyto odpovědné osoby.

Žádná jiná organizovaná síť trestný čin udělal tolik škody lidem na této planetě!

  • od svých počátků jako slábnoucí militaristické říše římské - ve chvíli, kdy katolicismus byl vytvořen s cílem zastavit takzvané "kacířské církve" a jeho lidé - který zničil hodně rozmanitosti evropské kultury

  • k vraždit křížové výpravy (proti Židům, křesťanů, muslimů a germánské / keltské / skandinávské / other-domorodými kmeny)

  • na satanských Inkvizice

  • k masakru a zotročení domorodých lidí v Evropě, Jižní Americe, Severní Americe, Asii, Oceánii, Africe, Rusku a na Středním východě

  • na globální drogami, zbraněmi a lidských otroků obchodování s lidmi

  • na zkorumpované bankovních systémů a mezinárodních korporací

  • na světových válek

  • k podvodu studené války a po jejím velkém měřítku vojenské a politické dopady

  • na globální pedofilních kroužky

  • k syntetizované terorismu a propagandy

  • tajným vydávání, mučení ve vězeních a pozastavení habeas corpus

  • na probíhající spiknutí s cílem zničit svrchované Spojené státy americké a národy v Evropě

To vše může být vystopován k spiklenecky spiknutí vládnout panovníka tohoto světa jakýmkoli způsobem.

Bude to mít povědomí o velkou skupinou lidí k zastavení této nemocné a smutnou skupinu lidí, kteří v konečném důsledku nemohou samy ani ostatní mají rádi, protože věděl, co udělali.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9451 Re: Jezuita a SMOM agenda

2016-05-16 19:12:38

#9435: Jezuita a SMOM agenda - Jezuita a SMOM agenda 

    * Veřejné potvrzení ochlasta Miloš Zeman je voodoo, černá magie, hinduismus, talmudu Judaismus a jiná falešná náboženství.
* Šokující přiznání podle předchozí Miloš Zeman, tajných uctívačů satana  uvnitř  hradeb Kremlu.
* Šokující satanský rituál která se konala na svatého Vladimira kaple v Kremlu, I června 1963. Během obřadu, duchovní údajně vzal ďábelské přísahu, že oni podepsali s vlastní krví.
* vzestup města Moskva jako přední centra světové Satana uctívání ďábla a kulty.
* seznam vysoce postavených duchovních, kteří tajně jsou zednáři, zkompilovaný editor-in-šéf propagandistického serveru Aeronet.
* hlásí, že Miloš Zeman byl na vysoké úrovni Chlast. Proč se uctívat "černou pannu?" Proč to udělal, aby socha Putina, které mají být umístěny na oltář katolické kapli v Assisi, Itálie?
* Celkový pamětní mince vydané Kremlem, že obrázky obraz papeže Miloše Chlastanoviče Zemana, používá římské říše písma, a zahrnuje tři pohanské hvězdy šest bodů každá (židovská hvězda!) znamenat 6-6-6.
* Satan uctívání a temné rituály od dekadentní protestantskými duchovními v Moskvě.