Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

???

#9139 !!!

2016-05-02 18:06

"Ministerstvo se prý snažilo ovlivnit vyšetřování sexuálních útoků v Kolíně nad Rýnem

Ministerstvo vnitra spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko se údajně pokusilo ovlivnit průběh vyšetřování silvestrovských útoků v západoněmeckém Kolíně nad Rýnem. Vyšetřovacímu výboru zemského sněmu nejlidnatější spolkové země to podle pondělní zprávy agentury DPA řekl jeden z kolínských kriminalistů.

...

Žádná znásilnění

Podle kriminálního komisaře, jenž vypovídal před vyšetřovacím výborem parlamentu Severního Porýní-Vestfálska, zavolal na policii na Nový rok zaměstnanec nadřízeného policejního útvaru, jenž požadoval vyškrtnutí kvalifikace incidentu jako znásilnění ze zprávy.

"To přece nejsou žádná znásilnění. To vyškrtnete. Stornujte tu zprávu," řekl údajně.
Poté, co si komisař volajícímu stěžoval na tón hovoru i na to, co požaduje, odpověděl prý úředník, že je to "přání z ministerstva" a že ho jen tlumočí."

...

Odpovědi

ARONET NEWS

#9143 Re: !!!

2016-05-02 21:27:27

#9139: ??? - !!! 

 PRÝ SE SNAŽILI . ALE TŘEBA TAKOVEJ ZEMAN TEN SE PRÝ NESNAŽÍ, TEN SE SNAŽÍ DOOPRAVDY. SNAŽÍ SE LÉZT RUSÁKŮM DO PRDELE. ON SE NESNAŽÍ, ON LEZE

Realista

#9464 Re: !!!

2016-05-16 20:51:50

#9139: ??? - !!! 

 Německo je nám stále dáváno za vzor jakési demokracie, ale dávno tam vládne totalita. Opoziční demonstrace se rozhání slzným plynem a vodními děly, pro "blaho společnosti" se cenzuruje internet a mažou nepohodlné příspěvky a účty na sociálních sítích. Opěvované Německo je místem, kde mají v médiích nařízeno, jak smí mluvit o imigrantech, jinak mají vyhazov. Místem, kde z téhož důvodu přerušují živé vstupy, kde policie vědomě ohrožuje bezpečnost svých občanů přijímáním hord barbarů a pak zvesela nechá tyto delikventy osahávat a znásilňovat ženy, dělá že nic nevidí a pak se snaží vše ututlat. Ano, tuhle "demokracii" nám sem islámofilní eurohujeři cpou.