Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

NWO PROTI VLASTENCUM

#9138 NWO PROTI VLASTENCUM

2016-05-02 18:06

Hrozba militarizace policie jako procesního prvku NWO už i v Česku! A lidé tomu dokonce tleskají. Bezstrukturní řízení davů v akci!

Militarizace policie je jedním z hlavních prvků NWO. Funkce policie a armády by měly být podle NWO sloučeny. Z toho pramení likvidace armád členských zemí EU, snižování počtů vojáků a ti, co zbudou, jsou integrování a zaučováni pro fungování ochrany režimu v úloze policie. To je pro vojáky nezvyklá úloha, alemilitarizace policie je nezbytnost pro elity NWO, protože globální elity mají z armád strach. Armády tradičně vycházejí z řad lidu, vojáci mají jiné myšlení, než policisté. Vojáci chrání národ, policisté chrání režim. Policista slouží věrně komukoliv, kdo přijde k moci. Voják slouží jen tomu, komu složil přísahu. Likvidace armád a postupné začlenění vojáků do řad policie je tak jedním z důležitých prvků bezpečnosti NWO.

Lidé mají strach z migrantů a co se děje? Něco nevídaného. Lidé volají po ostnatých drátech na hranicích. Volají po uzavírání hranic. Volají po více policistech. Chtějí vězení, volají po mřížích, které je ochrání. To je proces, co probíhal v USA po 9/11. A teď probíhá v Evropě kvůli migrační krizi. A když vybuchnou bomby v Paříži a Bruselu, lidé volají po smíšených policejně-vojenských hlídkách. Volají po výjimečných stavech. Jako dosud platí ve Francii už půl roku od loňského listopadu! Je to neuvěřitelné, alebezstrukturní řízení funguje na myšlení lidí hrozivě spolehlivě. Když se v televizi obviní ruský student Ševcov z vykonstruovaného útoku na ministra Stropnického, národ začne křičet na Putina, jak je Rusko zlé. Když policisté udeří na sluníčkového dredaře, lidé pomalu policii a vojákům se samopaly tleskají. Tleskají ale komu? Chovanec Frei Korps? A koho ten Frei Korps asi myslíte, že chrání? Občany před migranty? Nebo vládu a migranty před občany?

Nesmíme připustit militarizaci policie. Vojáci s policejním ideologickým velením se samopaly v ruce, připravení prosazovat kvóty, integrační programy, kvóty a povely z Bruselu proti vůli a proti odporu občanů, to nesmíme připustit! Vojáci jsou a musí zůstat na obranu před vnějším nepřítelem, nesmíme dopustit, aby politici a garnitura skrze vojáky se samopaly v ulicích dávala občanům najevo, kdo je ve státě pánem a pomocí samopalů prosazovala notičky z Bruselu a jejich plnění proti vůli občanům. Protože proti samopalům se už těžko něco na ulici prosazuje s transparenty v ruce. Myslete na to, až zase budete tleskat polovojenským hlídkám standardu NWO při „předváděčce“ své moci v restauraci plné lidí. Příště to nemusí být mladík z Antify, ale právě vy, až budete na demonstraci proti islámu a voják na vás namíří samopal, abyste dali dolů transparent s nápisem, který je podle něho „závadový“.

VICE-Hrozba militarizace policie jako procesního prvku NWO už i v Česku! A lidé tomu dokonce tleskají. Bezstrukturní řízení davů v akci!

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Odpovědi

VYCHODIL ODCHODIL

#9144 Re: NWO PROTI VLASTENCUM

2016-05-02 21:29:54

#9138: NWO PROTI VLASTENCUM - NWO PROTI VLASTENCUM 

 A KDE JE VYCHODIL?, TEN VÁŠ OBHÁJCE? OBHÁJCE KOMUNISTŮ A FAŠOUNŮ.