Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

JIŘÍ OVČAN, ANTICHARTISTA

#8834

2016-04-21 06:40

  kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8847 Re:

2016-04-21 09:27:27

#8834: JIŘÍ OVČAN, ANTICHARTISTA -  

 

Portál WikiLeaks založený Julianem Assangem za účelem zveřejňování tajných dokumentů a politických usvědčení informuje, že vypsal odměnu 50 tisíc dolarů za video a audiomateriály z ostřelování nemocnice mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Kunduzu.

„Rozhodli jsme se zvýšit odměnu na 50 tisíc dolarů, abychom získali záběry a audiozáznamy z kabiny pilota, zprávu o vyšetřování a další materiály tohoto druhu, takové jako pravidla používání zbraní, platná v této době", píše portál.

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Více: nemocnici střílely letouny USA AC-130

VICE-vše o Kunduzu naletu