MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#79292

2016-04-07 14:33

Miloš by se měl odstěhovat na Vysočinu pomalu začít přifukovat člun na rybník

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#79296 Re: Spíše by se poslanci demokratických stran....

2016-04-07 16:14:47

#79292: -  

 ....a té polo-demokratické ANO StB měli zasadit o to, aby se Miloš Zeman dostal před Ústavní soud a ten měl skutečně odvahu věcně rozhodovat o celém jeho působení v politice. Soudu by měly být poskytnuty podklady od zpravodajských služeb, měl by být zkoumán celý kontext jeho konání, jeho tým, práce jeho týmu, veřejné působení, lhaní či pravdivost projevů, jak lži jeho projevů ovlivnili veřejný prostor atd. 

Obrovská část splečnosti cítí, že není něco v pořádku, ale zkoumá-li jednotlivosti, jsou možná "hraniční", ale mnozí si obtížně dokáží představit, že se jedná o velezradu, tedy často řeknou "je to na hraně, ale...." Důležitý je celý kontext jeho působení, pád vlády po jeho zvolení, zničení parlamentu, Zemanovci....

Myslí, že jeho jednání nelze přejít tím, že si nafoukne člun a bude se projíždět po kačáku. Je to stejné, jako by se mávlo rukou nad genocidou v bývalé Jugoslávii a tamní zločince nechali sedět u moře na rybách. 

Miloš Zeman udělal vše, aby zničil vše, kam tato země 22 let směřovala. Základ k tomuto zničení dal už v pozici premiéra, ale tehdy jeho možnosti osm let po revoluci byly ještě velmi omezené, společnost byla naladěna silně prozápadně, tedy ničil alespoň ekonomiku masivním zadlužováním a masivními zlodějinami, které dnes tak "kritizuje" a vytváří dojem, že on u toho přece vůbec nebyl, přitom to byl on, kdo jako první začal masivně zadlužovat tento stát a vygenerovl jakousi podivnou oposmluvní skupinu zlodějů masivně přisátých na státním rozpočtu, dnes jeho podporovatele.