Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8429 Re: Re: zhuleni vypatlanci zmizněte

2016-04-07 11:48

#8401: - Re: zhuleni vypatlanci zmizněte  

 

 Násilí a nepokoje na předměstích evropských měst, případy brutálních vražd a znásilnění spáchaných imigranty, terorizmus, kriminalita, islamizace... Není pochyb, že multikulturalismus je cestou k vážným, rasově-nábožensko-sociálním konfliktům. Lidskoprávní tolerantní demokracie nejsou ve své slabosti a impotenci schopné dlouhodobě udržet stabilitu.

Až bude těmto konfliktům konec, bude nutné zajistit, aby se nic podobného už neopakovalo ( pomocí zákonů na obranu evropské etnicity a kultury) a potrestat všechny viníky zodpovědné za imigraci milionů kulturně nekompatibilních imigrantů. Mezi spoluviníky patří i běžní xenofilové - osoby vyhledávající vztahy s negroidy a muslimy, pomáhající jim získat občanství, propagátoři rasového míchání, islamofilové, ochránci barevných menšin apod. Mnozí barevní pachatelé násilných zločinů se do Evropy dostali právě díky sňatku, nebo díky aktivní pomoci místních xenofilů.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10054 Re: Re: Re: zhuleni vypatlanci zmizněte

2016-06-24 18:10:51

#8429: - Re: Re: zhuleni vypatlanci zmizněte  

 Hezký večer,

jste asi jediný,kdo se tady vyjadřuje kultivovaně a ví, o čem mluví.Já zaké s islamizací nesouhlasím, ale pokud jsme ji jednou povolili, asi těžko můžeme tuto muslimskou čvardu poslat zpět domů.Již jsou zprávy, že naše dívky poskytují avé osobnoati za účelem sňatlku - pochopitelně za slušné peníze. Pán Bůh jim tedy pomáhej.Za peníze sice koupíš v Praze dům, ale tato svološč - jejiý kulturu a zvyky neznáme, nám tady velice dobře nadělá takové problény, že se budeme všichni divit.

Týna