MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#79237 Re: Re: Re: Tak co sluníčka, co na to říkáte? Ti jsou hodní, co?!

2016-04-06 17:13

#79236: Antisluníčkář - Re: Re: Tak co sluníčka, co na to říkáte? Ti jsou hodní, co?! 

 Není pochyb o tom, že jejich rodiče volili komunistu Miloše Zemana, byl to Miloš Zeman kdo zavedl velkorysé sociální dávky, když se mu podařil světový uníká v době oposmluvního kupčení s KGBákem Klausem, zvýšit zadlužení země na dvojnásobek za 4 roky a zároveň zvýšit nezaměsnanost o více jak 3 % body. 

Dnes jsou jeho voliči z jeho debility zákoně frustrováni a jsou tedy frustrování i jejich děti. Zeman ve společnosti vygeneroval komunisticko nacistické nálady a tváří se dokonce, že komunisticko nacistická pakáž je "elitou společnosti", extrémisté mají být elitou společnosti, tedy po jeho voličích požaduje extrémismus.

Ti chytřejší jsou zákonitě z toho zklamáni (mnohým jeho voličům se to hnusí) a ti, kteří se extrémisty z principu stát nemohou jsou frustrováni o to více a možná daleko dříve pochopili, než kdokoliv jiný, jakou odpornou pakáží Miloš Zeman je. 

Bez problémů se jistě shodneme, že Miloš Zeman v zemi generoval komunisticko - nacistický extrémismus dávno předtím, než došlo k vlastní volbě. Založení Zemanovců (hilterovců) je jen jeden z mhoha kroků, které udělal pro vygenerování extrémismu v této zemi. 

Odpovědi

Antisluníčkář

#79244 Re: Re: Re: Re: Tak co sluníčka, co na to říkáte? Ti jsou hodní, co?!

2016-04-06 19:24:31

#79237: - Re: Re: Re: Tak co sluníčka, co na to říkáte? Ti jsou hodní, co?! 

 DRŽ HUBU ŠMEJDE! KDYŽ UŽ NEJSI SCHOPNÝ NORMÁLNĚ ODPOVĚDĚT TAK JDI DO PRDELE!