MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#79233 Re: Tak co sluníčka, co na to říkáte? Ti jsou hodní, co?!

2016-04-06 16:54

#79226: Antisluníčkář - Tak co sluníčka, co na to říkáte? Ti jsou hodní, co?! 

 Podstatná je absurdita čínského milicionáře.....

Čínský milicionář je směšný, neexistuje omluva proto, co čínští milicionáři vyváděli v ulicích Prahy

2016-04-02 18:41

 

To co předvedli čínstí milicionáři a milicionářky v ulicích Prahy jednoznačně vede k nedůvěře na další roky. Zkušenost občanů ČR s komunismem je tristní a to co se dělo při návštěvě Xi Jinpinga v Praze mocně komunistickou minulost této země připomnělo. Nedůvěra v Číňany a jejich "předefinovaný" komunismus, který je stále jen komunismem je tedy naprosto logická a správná. 

Když se spustí mela, je těžké říct, kdo začal, říká jeden z "vítačů" čínského prezidenta

Kdo vůbec Číňany na místě organizoval?

Čínští „vítači“ byli organizovaní skrze jednotlivé krajanské spolky, které akci pořádaly. Jejich šéfové je organizovali i přímo na místě. Organizace ale byla dost slabá a vázla. Nikdo vlastně do poslední chvíle nevěděl, jak to bude probíhat – neměli jsme informace, kdy a kudy přesně pojede prezidentská kolona, a když projela, nebylo jasné, zda se máme přesunout, nebo vyčkat, až pojede zpátky

Organizovanost byla tak špatná, že vypadali jak pionýři s rudými triky kolem krku. Teto komunistický čínský parchant lže naprosto stejně jako KGBák Miloš Zeaman a jeho banda zločinců. 

Proč ta čínská pakáž tedy mává symbolem komunistické Číny (je to stejné, jak by východní Němci mávali vlajkou s kružítkem nebo co jim to tam rusákové nadefinovali) a víta komunistického zmetka, když chce žít v zemi, která má nedílnou součástí ústavy všeobecnou deklaraci lidských práv a dokonce si její ochranu mohou někteří z vítačů vymáhat soudně? Je potřeba schvalovalatele komunistického režimu v Číně a popírače komunistického genicidia vyhostit, spáchali v ulicích Prahy těžký zločin. 

 

Kdo tedy byli lidé, kteří přišli vítat prezidenta?

Byli to čínští krajané v Česku. Někteří tu mají občanství, jiní trvalý pobyt. Jsou to podnikatelé, provozovatelé restaurací, turističtí průvodci. Byli tam i studenti na výměně nebo ti, co tu jsou trvale. Na místě mezi Číňany samozřejmě nebyli jen podporovatelé prezidenta, ale také ti, co s jeho politikou nesouhlasí. Většinou se ale mezi „nás“ zbytečně nemísili a svůj názor vyjadřovali opodál.

Číňané žijící v ČR mají zájem na tom, aby se ČR sblížila s komunistickým čínským režimem? Ten čínský idiot se přiznává, že je čínským milicionářem vysazeným na naše území!!!!! Co to má ten komunistický idiot za slovník - majestátu? 

"Nicméně Číňané protestující vnímají jako protest proti majestátu. Číňané v Česku, kteří vyšli do ulic, mají zájem o to, aby se vztahy mezi těmito dvěma zeměmi sblížily, a protestující tak brali jako ty, kteří takovému sblížení brání."

Odpovědi

Antisluníčkář

#79236 Re: Re: Tak co sluníčka, co na to říkáte? Ti jsou hodní, co?!

2016-04-06 17:00:35

#79233: - Re: Tak co sluníčka, co na to říkáte? Ti jsou hodní, co?! 

 Už jsi se vykecal ty debile? Něco k věci by asi nebylo, sluníčkáři?!