MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#77428 Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny......

2016-03-28 08:48

#77425: - Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny...... 

 v tom maš pravdu že vražděni se nevyhnul žadny narod ale rozdil je v tom když se dnes podivaš jak vypadaji islámské země a jak vypadaji země křstanske v islámských zemi zustal středověk a ty naše země aspon prosperuji protože narozdil od nich naši předci chranily evropu před najezdniky proto bily křižove vypravy a osmanska řiše ktera chtěla ovladnout evropu 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#77429 Re: Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny......

2016-03-28 08:51:26

#77428: - Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny...... 

 Dnes se tváříte, že nám Čína nic nevnucuje, před chvilkou jste takovou hloupost napsal a tváříte se, že šíření křesťanství násilím bylo pokrokem. Netvařte se jako idiot, když chcete účelově argumentovat.

Podstatné je, zdali země jsou schopny svůj veřejný prostor spravovat tak, aby dodržovaly lidská práva a neohrožovaly ostatní země. 

Saudská Arabie má jistě velmi daleko do dodržování lidských práv, přesto jsou lidé ochotni tam žít a pracovat, např. proto, že jim Saudská Arábie dokonce při emigraci nebrání ve vývozu jejich finančních zdrojů. Nechtějí-li se podřídit, mohou svobodně odejít i se svými penězi a jejich rodinní příslušníci, kteří zůstanou, nejsou nijak postiženi odchodem ostatních z rodiny, což se o komunistické totalitě rozhodně říci nedá. 

Přesto je potřeba být ve velmi velkém střehu při komunikaci se Saudskou Arábií a proto také kritizuji podivné kamarádíčkování marx-leninského komunistického nácka Miloše Zeman s komunisty z Číny či KGBáky z Ruska. 

Evropa rozhodě neprosperuje díky vám komunistickým náckům, na tom se doufám i s vámi komunistickým blbem shodnu.