MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76908 *** Bolševici a inteligence ***

2016-03-21 07:41

Bolševici a inteligence se nikdy nesnesli. Svého času museli bolševici zavírat inteligentní lidi do lágrů, popř. je rovnou popravovat, aby jim nekecali do světlých zítřků. Dnešní bolševici nejsou jiní. Jen na to jdou trochu od lesa, protože si už jednou naběhli na vidle a neradi by to opakovali.

 Fakt, že voličská základna bolševiků z větší části sestává z chudých, neschopných a těch z levé části Gaussovy křivky, je nesporný. Ono se není čemu divit. Přirozeností chudých lidí je buď zbohatnout, anebo – pokud neví jak na to – na někom z důvodu přežití parazitovat – nic jiného jim nezbývá a nelze jim to vyčítat. Prostě čím chudší a (nebo) hloupější člověk, tím jasnější aspirant na voliče bolševiků, resp. socanů. Toto je obecné pravidlo a má samozřejmě své vyjímky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76909 Re: *** Bolševici a inteligence ***

2016-03-21 07:42:20

#76908: - *** Bolševici a inteligence *** 

 Proč mají bolševici rádi průměrné a podprůměrné lidi?

 Průměrní a podprůměrní se vyznačují tím, že zhusta nemají vlastní názor a jsou tedy lehce ovlivnitelní. Jen je potřeba použít správné metody. Dříve byly metody primitivní. Jednoduché články v novinách, verbální projevy na náměstí a likvidace oponentů. Stejné metody používali komunisté i nacisté a ve své době byly nadmíru účinné. Velká část populace byla negramotná, o nějakých výraznějších médiích se jim mohlo leda tak zdát a i názorové spektrum bylo tehdy velmi malé.