Založení strany

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#68 Re: Re: nová strana?

2011-10-12 13:52

#67: obyvatel - Re: nová strana? 

 

#32: - nová strana? Pravdou je, že to chvíli potrvá, než nová strana bude moci konkurovat těm největším. Ale dělat převrat v už zajeté největší straně je prakticky nemožné!

Nemožné...?Podívejte se na ods i na čssd,na infrastrukturu,na vztahy v těchto stranách,vždyť opravdu stačí málo.Tyto strany ovladá vždy jen úzká skupinka lidí.Bohužel bezcharakterních lidí,kteří se bojí jakékoliv pracovní aktivity.Proto se drží u lizu.A neštítí se proto podstoupit cokoliv.Trochu mi to přípomíná pověst o Faustovi,který zaprodal duši ďáblu.Kdysi jsem chodil s jednou ženskou která se pohybovala na úrovni jednoho ministerstva.Když jsme se tak jednou bavili ona povídá.Hele to jsou pro normální život zcela nepoužitelní chlapi.A to je tak 10 let zpátky.Já slova jako nemožné,nejde a pod. ve svém slovníku nepoužívám!

Odpovědi

Aleš Žižlavský
Autor této petice

#69 Nemožné

2011-10-13 06:48:21

Opravdu to nemožné je.Strany patří úzké skupině lidí,kreří drží finance a nenechají si nikoho do svých věcí mluvit.A vy nemáte možnost světu říct pravdu,nikdy se to nedozví ani z novin,které mají strany koupené.Korupční svázanost je velká.Skusil jsem to u VV a po pár zchůzích jsem odešel.To,že ti lidi nejdou nic extra je pravda,a jen veřejně se ukazují tak,aby se každý odradil mezi ně vstoupit.