Petice proti vyhlášce města Říčany - Povinné náhubky pro psy

Quoted post

Dan

#66

2016-03-11 23:06

Standa: mám takový pocit, že duševně nemocný jste Vy :) každopádně Váš psaný text o Vás hodně vypovídá. Chování psa je o chování majitele, jsou horší i lepší majitele. Vy jste evidentně taky trošku mimo a přesto Vaše děti nenutíme nosit náhubek, aby nebyli stejně sprostí jako jejich tatínek.

Mimochodem, všichni dneska do všeho tahají "dobro" dětí, lépe řečeno citově vydírají. Když jsme byli děti my, nikdo si z nás na zadek nesedl, výchova byla akurátní, ale alespoň se z nás nestali rozmazlení spratci, kteří pak jdou, tahají psy za uši a diví se, že je kousne..

Odpovědi

Standa

#84 Re:

2016-03-14 22:09:07

#66: Dan -  

 Já ale svými koníčky nikterak neobtěžuji ostatní v okolí, já po sobě nezanechávám na veřejných prostranstvích exkrementy, aby je pak měl každý na botách, já nenapadám ostatní, neslintám po nich a nešpiním je od bahna, já nevyřvávám celou noc v zahradě, aby nemohli jiní kvůli hluku ani v parné letní noci otevřít okno, tak nevím, kdo je tady tedy sprostý a nevychovaný? Já si nepořizuji místo dětí hromadu čoklů, neolizuji se s nimi a netahám si je do pelechu jako někteří zdegenerovanci, tak nevím, kdo je tady nemocný?

Igor

#87 Re:

2016-03-15 15:36:42

#66: Dan -  

 Koukám další duševní mrzák, co nazývá dítě Spratkem, zatímco čokl je pro něj nedotknutelný :(