Podpora paní učitelky Petry Štěpánové

Quoted post

Matka dítěte školou povinné !

#130 NETRPÍ, ŽE SE VYJÁDŘILA KRITICKY K PREZIDENTU RF A RUSKÉ FEDERACI, LŽETE ...

2016-02-28 18:43

Lidem nevadí, že se dotyčná učitelka Petra Štěpánová kriticky vyjádřila k prezidentu RF Vladimiru Putinovi, expanzivnímu chování Ruské federace a k politice Komunistické strany Čech a Moravy, jak uvádíte NEPRAVDIVĚ VE VAŠÍ PETICI a že údajně za ty to své názory trpí. LIDEM VADÍ, že ve zmíněném pořadu řekla, že „Spojené státy osvobodily Evropu od agresora Hitlera. Naučte se dějepis,“ poučila osazenstvo s tím, že desetileté děti ji také žádaly, aby v televizi zmínila vzkaz: „Ať už u nás skončí komunismus!“ 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144 Re: NETRPÍ, ŽE SE VYJÁDŘILA KRITICKY K PREZIDENTU RF A RUSKÉ FEDERACI, LŽETE ...

2016-02-28 19:27:55

#130: Matka dítěte školou povinné ! - NETRPÍ, ŽE SE VYJÁDŘILA KRITICKY K PREZIDENTU RF A RUSKÉ FEDERACI, LŽETE ... 

 A za tím si také můžeme stát, na tom není nic špatného. Bez ekonomické a materiální podpory západu. By Hitler CCCP vymazal z mapy. Co by bylo Stalinovy platné, že měl Kaťuše když by neměl západní automobily které by je odvezli na frontu. A ani by Stalin neměl palivo pro ně, - střelný prach. Bez toho by byl dávno v řiti. To je třeba také připomenout. A samozřejmě si stojíme i zatím že komunisti nemají žádné právo na svou existenci této zvrácené ideologie.

Luba

#156 Re: NETRPÍ, ŽE SE VYJÁDŘILA KRITICKY K PREZIDENTU RF A RUSKÉ FEDERACI, LŽETE ...

2016-02-28 20:24:42

#130: Matka dítěte školou povinné ! - NETRPÍ, ŽE SE VYJÁDŘILA KRITICKY K PREZIDENTU RF A RUSKÉ FEDERACI, LŽETE ... 

Můžete se vyjadřovat jen za sebe, a můžete jen hádat "co vadí lidem". Paní učitelka raegovala na agresivní výpady podpovatele putinských fašistů z DNR/LNR soudruha Ondráčka, který útočil na USA. Paní učitelka zcela logicky reagovala připomenutím zásluh Američanů o osvobození Evropy od nacistů. Netvrdila, že Evropu osvobodili pouze Američané.

Hádanice v pořadu kotelnice Jílkové je plná emocí, a k diskusi to prostředí vhodné není. Pak dochází k nepřesným formulacím, jako v každé překřikované. Samozřejmě, že komunismus u nás nikdy nebyl. Byl u nás komunistický feudalismus, diktatura jedné státostrany - té komunistické. Paní učitelka chtěla říci, že by měli skončit komunisté, kteří všude plní roli páté kolony autoritářského, klanově oligarchického Ruska. Toho Ruska, které teď vážně mluví o "omezené jaderné válce".