MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

arabské sperma do tvé dršky zmrde

#74880 Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme

2016-02-28 11:47

#74879: - Re: islám a muslimy v česku nechceme  

 ty běž taky do hajzlu zasranej islámofile šiřiš tady lži a nenávidiš českej národ pro takove zradce už mam nabroušnou mačetu takže ti useknu hlavu tak jak to dělaji islámšti fanatici když je tak podporuješ a upřimě kolik černych ptaku si už vyhulil rad šukaš s nepřizbusobimy lidmy  ja žiju v olomouci a pokud tady uvidim na zemi modliciho muslima odejde s rosflakanou hubou od krve učeni koránu tady nikdo praktikovat nebude a przněni malich holek take ne tak běž mrdat třeba islámského klerika co se tady vytahuje evropa je křestanska a navždy zustane ani na zahalene muslimky se divat nebudu vypadaji jako odpadkovy pitel tak se knim tak chovat budu a skončijou v kontejneru a reciklovat je rozhodně nebudu  ad žije česky ateismus 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#74883 Re: Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme

2016-02-28 13:02:48

#74880: arabské sperma do tvé dršky zmrde - Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme  

 Kde je dokonce v kterémkoliv mém příspěvku jediná lež. Neváhejte a doložte to. 

Trpíte vskutku velmi vážnou poruchou, pokud tvrdíte o mých příspěvcích, že jsou v nich lži a nejste schopen je napsat, říci v čem je podstata prolhanosti mého přispěvku. Je o to větší patalogie, že tam kde jsou naprosto evidentní lži a velmi snadno prokazatelné lži, vy tvrdíte, že je to pravda. 

Já jsme např. schopen snad v každém projevu Miloše Zemana lež najít a přesně jí popsat. Okomentoval jsem dva projevy Miloše Zemana a oba lži obsahovaly, přičem jeden byl přímo na lži postaven a a druhý používal lež, jako podpůrný argument. 

 


Nepřihlášený uživatel

#74896 Re: Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme

2016-02-28 18:27:53