OTŘESNÝ PŘÍPAD ŠIKANY - SPŠ TŘEBEŠÍN, PRAHA 10

Quoted post

Karels

#209 Můj názor na šikanu

2016-02-23 20:15

Já taky zažil šikanu, sice to bylo už dávno, ale svá středoškolská studia na průmyslovce jsem nakonec nedodělal. Ale neučil jsem se dobře, takže konec mých studií nebyl jenom z důvodu, že jsem byl šikanovaný.

Dneska „dělám“ na doktorátu z teologie, doučuju hebrejštinu a latinu. (zrovna dneska jsem doučoval hebrejštinu dvě hodiny - jedná se o biblickou hebrejštinu)

Jsem proti jakémukoliv utiskování ze strany kohokoliv a jakéholiv vyznání i bez vyznání, nebo rasy či jiného rysu, který odlišuje jedince od průměru společnosti. Kategoricky odmítám debilní myšlení, aby se nad děckama z učňáků ohrnoval nos. (alespoň za dob mých studií to bývalo vcelku běžné)

 

Mike píše: „Tohle už je vážně vrchol, za předchozí i dnešní výroky a nejednání by každej normální zaměstnanec dávno letěl. V tuhle chvíli už nejenom vedení školy, ale každej na magistrátu, kdo s tím má co do činění. Nekompetenci předváděj všichni.“

Můj komentář: No, alespoň každý vidí, jaký jedinec tam sedí na postu ředitele, tak se vlastně sami usvědčili, že vyhazov bude jediné přijatelné řešení.

Arabský citát, který mám na svém blogu, charakterizuje více než cokoliv jiné moje pocity:

 

Národ, který ztratí svůj morální kodex, ztratí sám sebe. 

Odpovědi

Mike

#210 Re: Můj názor

2016-02-23 20:31:52

#209: Karels - Můj názor 

 Jo, já to pořekadlo znám s vírou, ale to je jedno. Je to dobrý pořekadlo.

 

Nicméně chci korigovat svoje předchozí slova a vyjádřit naději, že ve čtvrtek bude učiněno spravedlnosti zadost aspoň co se vedení školy týká. Byť to na můj vkus trvalo neskutečně dlouho, kdybych takhle pracoval, tak si nevydělám na slanou vodu. Ale zaplaťpánbůh, že se včas vzpamatovali a zdá se, že se věci konečně řeší tempem, jaké bylo vhodné nasadit od začátku. Spokojenej ovšem nebudu, dokud odvolání nebude potvrzeno. Když to tak dopadne, tak na pana Dolínka a další odpovědné lidi na magistrátu rád změním názor o 180°.

A teď ještě potrestat ty agresory podle toho, co si zasluhují dle zákona.