MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#73778 Re:

2016-02-14 19:59

#73776: Výběr z facebooku pana prezidenta -  

 Jak jste na takovou hovadinu přišel? Lži Zemana dokáže naštěstí označit za pravdu skutečně pouze 19 %  občanů dle CVVM, tedy 81 % lidí se Zemanem opravdu nikam nejde nejen proto, že Zeman jezdí především do Rusákova. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#73803 Re: Re:

2016-02-15 12:55:37

#73778: - Re:  

Člověče, vy lžete jako neziskovka. :D

 

Jak hodnotíte Zemana? ptali se lidí výzkumníci. Pro mnohé bude výsledek utrpení (pro havloidy :D)

15. 2. 2016 11:23

Prezident Miloš Zeman získává dle agentury SANEP stále větší podporu široké veřejnosti. A to především díky svému postoji k uprchlické krizi a hájení národních zájmů. Vychází to z nejaktuálnějšího průzkumu, jehož výsledky dnes agentura zveřejnila. „Jak ukazují průzkumy prováděné od volby a zvolení hlavy státu, zatímco na začátku svého nástupu na prezidentský post názory a postoje Miloše Zemana národ rozdělovaly na dva znesvářené tábory, aktuálně postoje prezidenta k uprchlické krizi, EU, zahraničním otázkám a hájení národních zájmů většinově domácí populaci sjednocují,“ uvedl k průzkumu šéf agentury Oldřich Zajíc.

Českou hlavu státu kladně hodnotí 70,2 % dotázaných Čechů. Toto číslo je nejvyšší od začátku jeho působení v pozici prezidenta ČR. Loni v listopadu jej podporovalo o tři procenta méně dotázaných. 

Postoj Zemana k uprchlické krizi kladně hodnotí v souhrnu 75,6 % dotázaných. Náklonnost občanů získává také díky hájení ekonomických a národních zájmů, což kladně hodnotí 69,3 % dotázaných. „Jednoznačně většinově kladný postoj je rovněž zřejmý i v otázce jeho aktivit spojených s Čínou, které v souhrnu hodnotí nejlepšími známkami 63,4 % dotázaných,“ uvádí také průzkum s tím, že celkově zahraniční politiku vnímá kladně 61,9 % dotázaných. 

Celý výzkum ZDE