MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#73412 Re:

2016-02-07 15:22

#73400: -  

 Ať si klidně lžou jako soukromé medium, ale nejhorší je, že jsou placeni z koncesionářských poplatků. A ČT vyrábí z těchto poplatků pohádky jako kde šahá Sněhurka na černocha.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#73425 Re: Re: Co to pořád blábolíte o lhaní ČRo a ČT? Doložte jedinou jejich lež....

2016-02-07 17:45:56

#73412: - Re:  

 ....daleko snáze bohužel prokážu a to přímo v projevu Miloše Zemana, že lhářem je on. 

Vy znáte nějaký důvěryhodnější zdroj informací v češtině? Který to je? 

Vy nejste schopen rozlišovat kvalitu zdroje informací? Proč jste chodil do školy?

 

Zdroje informací jsou vskutku různé - standardní zdroje informací dopředu sdělují, jak informace získávají, jaký mají proces jejich ověřování, jaký je proces jejich uvěřejňování. V těchto zdrojích informací pracují skuteční lidé, kteří se pod své texty podepisují. Tyto zdroje jsou ochotny podstupovat riziko právního postihu, pokud zveřejní nepravdivou informaci. 

Na druhé straně existují tzv. "názorové servery", které nejsou ochotny podstoupit riziko právního postihu v případě zveřejnění nepravdivé informace, nezveřejňují kdo je vlastní, nemají redakční radu, nelze zjistit, kdo texty píše, automatem jsou texty šířeny na velké množství serverů tohoto typu viz. zadání nadpisu v podstatě libovolného článku z takového serveru (parlamentní listy, zvedavec, blisty, pravidvě, atd. atd. atd. ) do googlu, který dohledá minimálně 30 - 50 takových serverů praktiky okamžitě potom, co je to "zveřejněno" na jednom z nich. 

Toto měla učitelka vysvětlit žákům, toto má vědět a toto je její povinnost to vysvětlit. Pokud to neví, nerozumí tomu,nesmí v takovém případě učit předmět, který učila. Zdrojů pro to, se ve věci zorientovat je mnoho, v nejhorším případě se měla dotázat na ministerstvu školství a požádat o školení v této věci. 

Mohla použít např. důvěryhodný zdroj informace - Jeden svět ve školách - současná ruská propaganda. 

Pokud se prokáže nekompetentnost pedagoga, je logicky také nekompetentní ředitelka, která nekompetentního pedagoga nechala učit. 

Pošlete tento text na ministerstvo školství, ať na školu pošle Českou školskou inspekci a věc vyšetří, je to velmi závažná věc.