Chceme, aby Nikas a Marek Stromský zůstali vítězi VP

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131 Re: Re: Re: Re: Re: To jsou věci

2016-01-22 20:31

#129: nikos - Re: Re: Re: Re: To jsou věci 

 Pokud jste dobře poslouchal výsledek z úst veterináře, který podrobně zkoumal vzorek, jeho verdikt zněl,že to bylo mizivé procento těchto nepovolených látek, které nemohlo ovlivnit výkon koně. Vy ani já jsme u toho nebyli,  ale já tomu věřím a na tom bych stavěl. Říkejte si co chcete, ale spravedlivé to není. Přikláněl bych se třeba k pokutě, ale odebrání vítězství VP rozhodně ne!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To jsou věci

2016-01-22 20:34:57

#131: - Re: Re: Re: Re: Re: To jsou věci 

 Když to řekl vet, tak jeho slovo má váhu zlata! Pokud to mizivé procento nemohlo ovlivnit vítězství, tak si to prostě kůň vybojoval a zaslouží si výhru a jestli ne, jestli mu to seberou, tak je to hnus nad hnus a tím pádem VP nemá vítěze!! Není fér, aby ho někdo vyšachoval a pak se posunulo pořadí!!! První místo tedy ať není obsazené a na kameni ať není vytesán za rok 2015 nikdo! To by bylo možná fér!

NIKAS zaběhl závod v rekordním čase a někomu to je strašně trnem v oku!!! Prostě Nikase musí vyšachovat ze hry, Nikas je nebezpečný soupeř?! Je mi ho moc líto i žokeje! Nevěřím tomu, že by měl tolik smůly... tady to pěkně smrdí!

Jana

#178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To jsou věci

2016-01-26 10:13:37

#131: - Re: Re: Re: Re: Re: To jsou věci 

I přesto že mi je p. Stromského líto doping je doping. A v rámci zachování dobré pověsti VP byla veřejnosti náležitě předložena informace  pouze o zanedbatelném množství Theobrominu, jež nemohlo ovlivnit výkonost koně a tím pádem se vlastně nic nestalo ale dle pravidel ho bohužel musi diskvalifikovat a tím pádem ze všech kauzou přímo dotčených udělali obětní beránky. Ale co KOFEIN, na který byl Nikas pozitivní a o kterém tu nikdo nemluví i přesto že kofein působí v organismu na mnoha úrovních. Napřiklad zvýšení využití tukové tkáně jako zdroj energie, zvyšuje silovou výkonost, zvyšuje vstřebávání glukozy ze zaživacího traktu, čímž zlepšuje energetickou bilanci během sportovniho výkonu, zvýšenéí hladin laktátu a glukozy v krvi..........všechny tyto výše uvedené účinky vedou ke zvyšení odolnosti vůči únavě při extremni fyzické zatěži.