MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Belobradek - Eukolovratek

#71245 Re: Re: Re: Re: Eukolovrátek

2016-01-18 22:55

#71235: - Re: Re: Re: Eukolovrátek 

 Ano, politického názorového oponenta označit za ruského trolla, komunistu, jak typické.... Robejšek jím rozhodně není, to je absurdní tvrzení. Tím netvrdím, že tady, i na Vámi uvedených serverech, nejsou.

EK schválila vznik schengenské stráže, takže myšlenky Robejška nejsou nijak od věci, byť počet 1500 pohraničníků je skutečně málo. Potřebujeme tak 30000-40000.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#71246 Re: Re: Re: Re: Re: Eukolovrátek

2016-01-18 23:05:30

#71245: Belobradek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Eukolovrátek 

 Doporučuji projít celý rozhovor Svobody a Robejška u Veselovského. 

Pokud není Robejšek ruská troll a vše je možné, tak na rusko trollích serverech tento "politolog" čerpá a lži z těchto serverů záměrně používá. Snad, kdyby byl takový zemanot a dělal to nezáměrně, tak to leda :-). 

EK jsou úředníci, kteří mají kompetence dané Lisabonskou smlouvou. O politických rozhodnutích nejpreve rozhoduje Evropská rada za pomoci Rad ministrů. Ti úkolují následně EK, pokud EK ve věci nemůže dle smluv, tedy dnes Lisabonské smlouvy rozhodnout sama. Následně vše musí schválit přímo volený Evropský parlament.  V každém případě EK může rozhodovat také jen v mezích rozpočtu, který má k dispozici. Pokud mohla rozhodnout o zřízení "schengenské stráže" měla k dispozici finance jen pro 1 500. Rozpočet jí schvaluje EP a opět o něm nejprve rozhoduje Evropská rada. Evidentně tedy tento rozpočet nebyly určen k tomu, aby taková "stráž" potenciálně chránila hranice celé EU. 

Svoboda věc vysvětlil ale daleko precizněji a přesněji. Jasně z toho vyplynulo, že "politolog" Robejšek lhal a je absurdní, když útočí na důležité články EU a EU samotnou, že by neznal jako "politolog" princip fungování a nechal se nachytat na tak banální lži, tedy je daleko pravděpodobnější, že lže stále a záměrně. 

Já si myslím, že Robejšek skutečně ruským trollem je, stejně jako si to myslím např. o Ericu Bestovi a Miloši Zemanovi. 

Pokud si dobře vzpomínám, nikdy jsem Robejšku za komunistu nepovažoval, ruský troll přece ještě neznamená, že je to komunista, daleko typičtější je prospěchářství, neb je to placená pozice a spíše než "čistý" komunista (čistý komuista je ve své podstatě protimluv :-)) se jedná o jakousi kombinae komunisty a nacionáního socialisty, ale může to být klidně i člověk jen prospěchář, bez jakéhokoliv politického názoru. Důvody proč ruský troll trollí mohou býti roztodivné, ale nejčastěji to budou opravdu peníze, řekl bych. Snaha prodat ve své podstatě neprodejné, tedy jakési zvrhlé znalosti a snaha prodat jakýsi "kredit" - sociální kapitál.