MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70654 Klaus vlastně lže naprosto stejně jako Zeman

2016-01-11 19:15

Klaus usiloval stejně jako Zeman o vytvoření oligarchické společnosti, neboť umožnil "odvážným" masivně krást a to tak, že na privatizovaný majetek (mnohdy skutečně bezcenný) si brali "privatizátoři" úvěry v hotovosti, které převáděly do zahraničí - to bylo tzv. zapojení bank do privatizace. 

Pokud by banky "pouze půjčily na privatizaci" a zdroje takto privatizovaných podniků byly používány jako provozní zdroje (např. MUS měla v hotovosti min. 14 mld.) a i by firma zkrachovala, což se skutečně stát mohlo, stát by v tomto případě nepřišel o "nic" neboť peníze za privatizaci by měl. Obecně by se přišlo "pouze" o neživotaschopnou firmu, což se v kapitalismu děje každý den. 

Obrovský problém byl ovšem zprivatizovat např. firmu za 300 mil. korun a jít si na její majetek dalšíchc 300 mil. půjčit "jako na provoz", tam se stalo něco velmi nepovedeného a tam docházelo skutečně k masivnímu rozkrádání - to byla Klausova výzva - "zapojení bank do privatizace" a tam také bohatnou KGBáci - absolventi MGIMO kteří se od doby, co Klaus vlezl na Hrad scházejí na ruské ambasádě. 

Tedy Klaus je stejný lhář jako Miloš Zeman a je tedy také i stejným ruským švábem jako Miloš Zeman, řekl bych. 

„Věděli jsme, že je třeba mít co nejkvalitnější instituce a právnířád,“ zdůraznil Klaus. Odmítl tak jednu z největších výhrad jeho kritiků, že při ekonomické transformaci země ekonomové předběhli právníky. Spor byl podle Klause o něco zcela jiného. Zda je možné přes noc vytvořit „něco nevytvořitelného, dokonalý právní rámec“.

Odpovědi

MUDr. Chocholoušek

#70656 Re: Klaus vlastně lže naprosto stejně jako Zeman

2016-01-11 19:28:24

#70654: - Klaus vlastně lže naprosto stejně jako Zeman 

 Asi budu muset nakázat sestrám, aby tě nepouštěli k internetu.