MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale ne

2016-01-04 16:09

#70100: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze 

 No nevím, ale 5000 mrtvích po bombardování objektů, které nebyly vojenského charakteru (osobní vlaky, nemocnice, atd..), využití munice vyrobené s ochuzeného uranu a další zvěrstva....

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70150 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, al

2016-01-04 20:47:24

#70135: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale ne 

 Lze se dočíst o vlaku a obětech v počtu desítek v tomto vlaku tuším 47, nemocnice záměrně bombardovány nebyly nikdy nikdy se oběti jednotlivých útoků nepočítaly na stovky a to dokonce ani při útocích na vojenské cíle s největší pravděpodobností. 

Srbsko bylo agresor a válku nechtělo ukončit, deklarovalo pokračování bojů. Jsem přesvědčen, že genocita v Kosovu hrozila a to především proto, že byly před konfliktem v Kosovu doloženy zvěrstva páchána jinde v bývalé Jugoslávii. 

Tedy jistě mohu zkoumat detaily celého konfliktu, na druhou stranu si musím udělat názor v čase, který na to mám. Jako občan EU a členské země NATO si o celé věci myslím, že to co obecně o konfliktech demokracií s totalitami, jsou to konflikty, které jsou totalitami vyprovokovány viz. můj argument, že komunistické totality školily teroristy, kteří páchali vražedné teroristické činy na území Německa, Španělska, Itálie.... tedy na území západních demokracií, tedy totality vyloženě provokovaly konflikty s těmito zeměmi, proto také školení teroristů utajovaly. Taková je moje zkušenost s totalitou. Pokud demokracie musí zasáhnout obecně je jejich snaha minimalizovat civilní oběti, přestože se jim dá vyhnout velmi obtížně i to i v situaci, kdy by maximálně riskovaly životy vlastních vojáků, což demokracie logicky činit nechtějí, chrání nejdříve sebe, pak až civilní obyvatele totalit, které konflikt vyprovokovaly. 

V Kosovu byla ohrožena podstata evropské kultury a nebylo možné to dopustit. Totaliní režim v Srbsku konflikt vyprovokoval, nic mu nebránilo vést válku alespoň v mezích mezinárodního práva a to nejen v Kosovu, nejen proto, že byli ve všech konfliktech největší vojenskou i hmotnou silou. 

To je můj názor občana člena NATO a EU.