MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70093 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 22:19

#70089: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 Dne 23. května 2011 Radiotelevizija Srbije (RTS) vydala oficiální omluvu za zneužívání svých programů pro šíření propagandy a diskreditace politických oponentů v devadesátých letech a za to, že jejich programy měly "zranit city, mravní integritu a důstojnost občanů Srbska, humanisticky orientované intelektuály, členy politické opozice, kriticky smýšlející novináře, některé z menšinových skupin v Srbsku, menšinové náboženské skupiny a některé ze sousedních národů a států.

No ano, to už byla do vlády dosazena proamerická sebranka. Někdo musel nějaké prohlášení udělat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze

2016-01-03 23:21:15

#70093: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

Kým byla "dosazena"? Co je to za představy? 

Ani tedy nebyl Zeman "dosazen", přestože jeho kampaň byla s největší pravděpodobností financovány Rusy a dostával také servis od Rusů jak má kampaň vést, aby byla úspěšná.  Rusové to sice neumí jinak, než za pomocí lží a bylo tedy snadné takovou věc rozpoznat, ale zjevně ne pro část voličů a tudíž ruský servis Zemanovi zafungoval, přestože se už kampaní pohyboval mimo volební zákon a prakticky každý den hrozilo, že bude z voleb vyřazen, dokonce se raději omluvil za ruské trollí lži o politickém oponentovi. 

Ale ani tak nelze řicí, že byl přímo rusy dosazen a pokud jsem napsal, že si ho rusové na Hrad umístili, tak vždy ve smyslu výše uvedeného. Zatím to skutečně není tak jak za Gottwalda či Husáka. 

Tudíž logicky také musím zpochybnit, že si USA kohokoliv dostazovali do vlády v Srbsku. Dokonce si myslím, že ani nemají potřebu financovat někomu kampaň či financovat nějaké rady jak v politické kampani, spíše bych řekl že informace o pollitické situaci musí získávat než, že by jí ovlivňovaly.