MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 21:02

#70066: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 No mne zase zaujal na onom odkazu tento odstavec:

Humanitární vrah

Václav Havel patřil k nejhorlivější podporovatelům NATO. Mimo jiné se o bombardování dnešního Srbska vyjádřil jako o humanitárním: „Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby, nejsou vyvolávány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární. To, co je zde ve hře, jsou principy, lidská práva, jimž je dána taková priorita, která překračuje i státní suverenitu. A to poskytuje útoku na Jugoslávskou federaci legitimitu i bez mandátu OSN.“

Tímto výrokem získal mnohých nepřátel zejména u lidí, kteří odmítali akce NATO na území bývalé Jugoslávie. Tzv. Humanitární bombardování byla akce amerického letectva od 24. března – 10. června 1999 během Kosovské války.

Za tři měsíce náletů přišlo o život 3500 lidí, z toho 2500 civilistů. Srbové dokonce po válce postavili památník 500 zabitým dětem, obětem tzv. humanitárního bombardování. Tyto zrůdnosti, vraždy a genocidu podporoval, tudíž byl vrahem.

Dále je tam zaznamenán autentický proslov  Mašína o tom, co si myslí o chartě a že V.Havel byl kretén řízený estébáky. Na tom nevidím nic moc vylhaného, proč ale vy ano?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 21:08:35

#70070: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 Neohanej se Masinem,kdyz se ti to hodi a napis take jak Vas hajizlove komunisticti likvidovali.


Nepřihlášený uživatel

#70073 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 21:16:35

#70070: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 Jak jistě velmi dobře víte, nebylo bombardováno Srbsko, na tom se jistě v klidu shodneme, ale vojenské jednotky a to jistě i srbské.

Je totiž blábolem napsat, "bylo bombardováno Srbsko" - co si pod tím představit, byl vybombardován Bělehrad, tedy hlavní město nebo snad bylo plošně vybombardováno celé Srbsko? Je docela dobře možné, že vlastně vůbec nebylo území Srbska bombardováno, neboť byly bombardovány jednotky okupující území nově vzniklých států po bývalé Jugoslávii a tedy nikoliv Srbsko.  

Nejsem si jist, jestli citujete správně tedy jestli skutečně citujete a nejste na tom jak Miloš Zeman s Ovčáčkem, leč je nutné řicí, že Sarajevo bylo obléháno snad dokonce déle než Stalingrad či jak se to město vlastně nazývalo. Jednotky UN prakticky neměly respekt a mnohde dokonce utekly před zjevným pácháním genocidy. Tedy skutečně byly ohroženy hodnoty, které bylo potřeba bránit zbraněmi. 

2500 civilistů při náletech NATO považuji za velmi nedůvěryhodnou informaci, doložte jí protokolem OSN, připadně protokolem mezinárodního soudu pro bývalou Jugoslávii nabo i protokolem srbské vlády. 

Co se týče názorů lidí na Václava Havla a to např. i dopisu Mašína Václavu Havlovi je to názor, který nemusí mít s realitou vůbec nic společného. Osobně bych byl také radeji, aby země prošla debolševizací stejně jako si to jistě přejete vy a stejně jako prošlo německo denacifikací, zároveň si uvědomuji, že to nebylo možné realizovat. Možná si vy myslíte, že to možné bylo. Pokud ano, klidně buďte po bitvě generálem a nastiňte, jak by se to mělo bývalo realizovat.