MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70067

2016-01-03 20:51

Tato země je naše a je pouze na nás, jak ji budeme spravovat a v jakém stavu ji předáme dalším generacím. Je to jen a pouze odpovědnost nás všech a měli bychom se k ní postavit čelem, tak jak to po staletí činili naši předci.

Projev pana prezidenta vnímám i jako vyjádření vrchního velitele našich ozbrojených sil a v tomto kontextu oceňuji a souhlasím s tím, jak hodnotí a definuje aktuální i budoucí bezpečnostní hrozby.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70069 Re: Kde se Milošovi Zeman taková věc udála, že by vůbec byl schopen něco "definovat"?

2016-01-03 20:59:34

#70067: -  

 Pokud si dobře vzpomínám, projev zakončil parafrází dvou nacionálně - socialistických hesel.

Představa, že je vůbec cokoliv na Zemi naše, je vskutku představou velmi podivnou. Je to lidem propůjčeno, proto jsou smrtelní, pokud by jim to bylo skutečně dáno, byli by nesmrtelní. Nic složitého na tom opravdu není.

Tedy Zemanovo nacionálně socialistické blábolení je skutečně blábolením, přesto je pravda, že se o propůjčené máme řádně starat.

Představy komunistů a tedy i Miloše Zemana jak se řádně máme o propůjčené strarat a představy lidí s úctou k žido-křesťansko-muslimské evropské civilizaci budou pravděpodobně v rozporu, když komunisté křesťanskou elitu vraždí a o lidech věřících tvrdí, že jsou pomatení. Je zvláštní, když se komunisté a nacionální socialisté nyní odvolávají právě na žido-křesťansko-muslimské tradice, resp. je symptomatické, že z oněch tradice židy i muslimy záhadně vypouštějí. Je také podivné, proč komunisté a nacionální socialisté si vlastně žido-křesťansko-muslimskou historii Evropy tak podivně upravovali k obrazu svému. V ČR komunisté dokonce popírali existenci Ježíše Krista jako historické postavy a pro jistotu celou křesťanskou historii vypustili z výuky, aby se nyní na tyto tradice odvolávali. Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu.