MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70058 Re: Re: Proč tu hovadinu propagujete na petici o zločinnosti Miloše Zemana?

2016-01-03 20:18

#70056: - Re: Proč tu hovadinu propagujete na petici o zločinnosti Miloše Zemana?  

 Pohrdání křesťanskou civilizací Evropy převádíte vy, havloidní vlastizrádci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70063 Re: Re: Re: Proč tu hovadinu propagujete na petici o zločinnosti Miloše Zemana?

2016-01-03 20:32:33

#70058: - Re: Re: Proč tu hovadinu propagujete na petici o zločinnosti Miloše Zemana?  

 Snažím se ve vašem blábolu cosi najít, ale nejde to. Není zřejmé, kdo jsou "havloidi" a tudíž tu pořád zůstáváte jen vy komunisté a nacisté, kteří jste pozavírali nejen katolickou ale i křesťanskou elitu této země do kriminálu, mnohé jste popravili. V Rusku jste křesťany dokonce vraždili po stasících v gulagu, stejně jako jste vraždili po milionech Židy a nejen Židy v koncentračních táborech. 

Nic z toho ani při nejbujnější fantazii nemůžete "havloidům" přiřknout i když bych si onu skupinu přadstavil vskutku velmi bujně a zahrnul do ní např. otce Klausové Mištinu, komunistu Ransdorfa, komunistu Filipa a jeho otce StBáka, Babiše, Sobotku, Kováčika, soudružku Semelovou, nácka Konvičku, nácka Sládka atd. Co vy si představujete pod pojmem havloid, kavárna atd. je naprostá záhada, nechcet to říci ani vy, ani soudruh Zeman, ani soudrug Ovčáček, ani ostatní soudruzi v Hradu. Je to tedy naprosto nejasné. 

Tedy křesťanskou civilizací pohrdáte předvším vy komunisté či nacionální socialisté, což je bohužel ve svém důsledku tatáž skupina, přesněji řečeno přiznivci libovolných totalit. A ne pohrdáte žido-křesťanskou-muslimskou civiizací týden či měsíc nebo rok už více jak sto let, min. od doby, kdy Lenin začal praktikovat Marx-leninský nacionální socialismus za pomoci masového vraždění.