MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 19:48

#70044: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 Není naší povinností, jak tvrdí Unie, velvyslanectví USA a havlistický vlastizrádce, přijímat migrující a parazitický islám. Není naší povinností přijímat někoho, kdo naší kulturou a civilizací pohrdá a vůbec nemá v úmyslu, jak svědčí zkušenosti ze západní Evropy, se integrovat. Není naší povinností se starat o parazita.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70050 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 19:54:05


Nepřihlášený uživatel

#70054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 20:03:41

#70047: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 Jak jste přišel na to, že imigranté pohrdají naší civilizací?  V EU žijí jednoznačně miliony lidí muslimského vyznání a přesto zde dochází především z jejich strany k pohrdání naší kulturou daleko méně, než pohrdáním naší kulturou od komunistů, nacistů či libovolných příznivců totalit všeho druhu. Dokonce i co do počtu teroristických činů, je mnohamilionová komunista muslimů vlatně velmi mírumilovaná vůči většinové společnosti, když pomyslíme na levicové extrémist semdesátých a osmdesátých let, kteří spáchali desítky a možná stovky vraždených teroristických činů.

Co jiného je školení levicových a islámských teroristů komunistickými režimy než pohrdání křesťanskou či žido-křesťanskou a chcete-li i žido-křesťanskou-muslimskou civilizací Evropy? 

Proto jsou vlastně komentářů komunistů Zemana a Klause k imigraci vlastně naprosto směšné, neboť právě komunisté jako jsou Klaus a Zeman pohrdají křesťanskou civilizací a jejími hodnotami daleko více než krerýkoliv normálně žijící muslim v EU. 

Zeman dokonce tak pohrdá českou kulturou, že se málem pozvracel u korunovačních klenotů, když se přidtím doslova ožral na ruské ambasáde. Klaus tak pohrdá české kulturou, že jedinou českou držitelku oskara za hudbu k filmu ani nepozval na setkání na Hradě. 

Přidal bych se k vtipnému komentáři, proč tedy živíte komunistického nácka Miloše Zeman, proč živíte komunisty, kteří pohrdají křesťanskou civilizací v takové míře, že např. v Rusku vraždili křesťany po statiscících v gulagu.