MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#69751 Re: Re: Re: Jiný komentovaný projev Miloš Zeman. Je to stále stejné, Miloš Zeman je komunistický nác

2015-12-29 06:40

#69737: - Re: Re: Jiný komentovaný projev Miloš Zeman. Je to stále stejné, Miloš Zeman je komunistický nácek.. 

 Tady se dá věřit, že migrace je svskutku organizována, jen Miloš Zeman neuvádí, že je nejspíše organizována Rusky v představě, že tím uškodí EU. Odpornou lží je mnohokrát vyvrácená lež, že ve struktuře migrujících převládají ve většině mladí muži. Co je ale skutečnost, že migranté vzhledem k tomu, že se jedná o lidi odvážné, protože se k migraci rozhodli, budou původních zemích velmi chybět. 

Je ovšem nepochopitelné, proč žádný z "prouprchlických" politiků včetně frau Merkel nedal pokyn k tomu, aby byly do bezpečí dopraveny především ženy, děti, staří a nemocní. Kdyby se toto provedlo a náležitě zdokumentovalo, že to bylo provedeno, byl by podíl oněch "mladých mužů" snadněji vyvratitelný. Tvrzení, že by se od sebe nechtěli lidé oddělit je při tom neobhajitelný. Pokud by byli migranti integrovatelní do evropské kultury, jistě by musela mužská část migrantů poslat své ženy a děti napřed do bezpečí. Rovněž i staré a nemocné, pokud by mezi nimi byli. Takhle by se totiž zákonitě muselo postupovat v případě opravdové humanitární krize. Jenže ono patrně nejde o skutečnou humanitární krizi, jako spíše o vojenský přesun řízený západními tajnými službami a těch pár nejspíš prostitutek s ukradenými dětmi co jsou mezi migranty slouží pouze jako zástěrka, co má vyvolat u obyvatel v Evropě soucit.

 Takto je věrohodná pouze vaše teze, že se jedná o lidi odvážné, kteří vysoce pravděpodobně nebudou mít zábrany porušovat evropské zákony. I onu demografickou krizi patrně oni odvážní nadržení migranti nejspíš zbrzdí tím, že budou znásilňovat evropské ženy a narušovat svými kriminálními činy, jelikož jsou to lidé odvážní, pokojné soužití původních evropských rodin. Ve vybydlených ghetech na západě se tohle ostatně již dávno děje, což nelze popřít. Nejpíš má takto v budoucnu vzniknout onen nový, panem Schwarzenbergem deklarovaný evropský národ. Tento,patrně bilderbergovský projekt, je ovšem opravdu ohavný.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#69752 Re: Re: Re: Re: Jiný komentovaný projev Miloš Zeman. Je to stále stejné, Miloš Zeman je komunistický

2015-12-29 09:22:16

#69751: - Re: Re: Re: Jiný komentovaný projev Miloš Zeman. Je to stále stejné, Miloš Zeman je komunistický nác 

 Nelze oddělovat žedy a děti a muže, nelze to dělat na počátku migrace a nelze to logicky dělat ani v cíli. Zeman lživě vytýká, že převládají mladí muži. V cíli migrace se o ridiny musí někdo starat a někdo se musí starat o děti, proto rodiny jdou spolu a není se co divit. Já bych své děti nikdy v životě neoupusti a už vůbec ne na cestě přes moře na nafukovacím člunu a stejně tani na cestě po zemi např. přes šílený rusákov. 

Tedy na věci není nic složitého, nic tajemného nic, nepochopitelného, koreluje se zkušeností každého rodiče.  

Vaše další lži jsou jen další a další obohostí.  

AŤ ŽIJE ZEMAN!
Nepřihlášený uživatel

#69755 Re: Re: Re: Re: Jiný komentovaný projev Miloš Zeman. Je to stále stejné, Miloš Zeman je komunistický

2015-12-29 11:28:45


Nepřihlášený uživatel

#69774 Re: Re: Re: Re: Jiný komentovaný projev Miloš Zeman. Je to stále stejné, Miloš Zeman je komunistický

2015-12-29 18:24:54

#69751: - Re: Re: Re: Jiný komentovaný projev Miloš Zeman. Je to stále stejné, Miloš Zeman je komunistický nác 

 Co je odvážného na porušování zákonů? Idiot Miloš Zeman to dělá každý den, kdy setrvává v úřadě, každý den páchá setrváváním v úřadě velezradu a nic odvážného na tom není. 

Odvážné je přeplout s rodinou na nafukovacím člunu do Evropy - to je odvážné, tedy tito lidé nemají potřebu porušovat zákony zemí, kam přicházejí. Ti, kteří tak činí, se do Evropy dostávají velmi pohodlným způsobem, nikoliv takto komplikovaně a strastiplně.