MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jelena Vičanová

#69500

2015-12-26 16:50

Prezident to řekl více než jasně, havlisti, tahle země je naše, a vy kreténi jděte třeba do Německa, nebo do USA, hlavně někam pryč!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#69501 Re: Jestli je něco z projevu Miloše Zemana zřejmé, tak přesně to, že mluvil naprosto nejasně....

2015-12-26 16:56:33

#69500: Jelena Vičanová -  

 ....mimo jiné proto, že neřekl, koho tím "nás" myslí a ke komunu se tedy tím "naše" hlásí a koho tedy v zemi chce a koho ne. 

Mohl tím klidně myslet jeho partu lidí bez bezpečnostních prověrek na Hradě. Mohl tím myslet komunisty, příznivce Sládka, Okamury, Konvičky. Mohl tím dokonce myslet jeho soukmenovce z KGB či StB. Mohl tím dokonce myslet zelené mužíčky na dovolené z Ruska. Může dokonce myslet jen jeho a soudruha Putina, případně by přibral možná další post komunistické diktárory z bývalého CCCP. Nás taky může myslet ruskou armádu, když si v Kremlu neváhal připnout oranžovo černou stuhu symbol ruské agrese. Možná tím nás myslel každého s českým občanstvím a své čínské poradce tedy vyhostí. Možná tím myslel nás z prognostického ústavu jeho a Ransdorfa. Na výběr je toho mnoho na mnohé se dá z jeho xenofobie usuzovat, ale podstatné je, že to neřekl a to je velmi vážná věc.