MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Zlatí komunisti

#69148 Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a následně ale

2015-12-23 12:35

#69147: - Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a následně ale tak 

 Přesně tak, za socialismu tu byla svoboda, lidé tu nebyli otroci, kteří by se museli třást o práci! Také názory jsou dnes kriminalizovány více, než za socialismu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#69150 Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a následně

2015-12-23 12:42:11

#69148: Zlatí komunisti - Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a následně ale 

 A jak jste na takovou hloupost přišel? Bylo to naprosto stejné jako dnes i co se týká práce a mzdy za práci. Práce za základní mzdu bylo všude tolik, že v ní polovina lidí nic nedělala (Dnes musí ale pracovat komunista nekomunista :-), to vsktuku může velmi vadit, neb zkušenost lidí zaměstnávající lidi je taková, že obrovské množství hledá mzdu, ale nikoliv práci). Práce za trochu lepší peníze byla v podstatě jen pro komunisty, kterých bylo jen v ČR 1,2 mil. a ti se ještě mezi sebou byli schopni vraždit a udávat pro získání ještě něčeho navíc, např.  práce v PZO. Tedy co se týče podrazů při získávání lepší práce, postavení, byl logicky komunismus to nejodpornější, co se v této oblasti kdy objevilo a co produkovalo odpravdu hrůzné mezilidské vztahy, obdobně jako tak činil fašismus či nacismus resp. llibovolná státní totalitní ideologie.  

Vaše představa zřejmě pramení z toho, že jste se narodil spíše až po roce 1989 a znáte komunismus jen z vyprávění vašich komunistických rodičů a prarodičů. 

Jestli něco charaketrizuje ČSSR tak děsivý smrad všude a především v zimních tramvajích, rozbité domy i silnice (ty prý ale byli rozbité i za první republiky, je to asi náš národní sport nestarat se o společný majetek) a až neuvěřitelná statičnost práce pro práci o čem dokonce i komunisté natočili nepřeberné množství "výchovných filmů" počínaje těmi z padesátých let např. Anděl na horách a nejen tam a konče Větrem v kapse. :-)

Tedy celou dobu komunismu (40 let!!!) komunistům vydrželo kritizování práce pro práci a nikdy jim nedošlo, že je to právě komunisty a jejich způsobem zrůdné idoelogie. Taková zabedněnost se vskutku může narodit jen v hlavách lidí, které svazuje jejich zrůdná ideologie. 

Názory dnes nejsou kriminalizovány prakticky vůbec, dokonce mnohdy pobíháte s vlajkou CCCP a nic se vám nestane, což je absurdní, neboť pokud byste taktto pobíhali s vlajkou nacistického Německa, zaručeně byste byli okažitě zatčeni a to přesto, že komunistická a nacistická ideologie jsou prakticky stejné nejen svými důsledky. Absurdní je to také v tom, že je dokonce komunistická ideologie explicitně vyjmenována ve výše uvedeném zákonu a přesto je toto "tolerováno", ale je zřejmé, že trestní oznámení začnou přicházet, je evidentní, že to nelze tolerovat.