Petice PROTI PODSTOUPENÍ ČESKÉHO ÚZEMÍ POLSKU!

Quoted post

MY PROTI VŠEM

#7 Re: Re: Re:

2015-12-22 18:12

#6: Vít Kuranda - Re: Re:  

 Díky, jelikož tímto jste dokázal, že o daném tématu nevíte vůbec NIC.

Polsko o dané území přišlo na svou žádost. Jelikož šlo o tzv. narovnání hranic kdy se to Polsku hodilo kvůli jejich lepšímu střežení. 

Takže nás prosíme ušetřete historického výkladu který absolutně nesouvysí s danou problematikou.

1. R-U prohrálo 1. SV

2. R-U nás nikdy neuznalo jako rovnoprávný stát

MY PROTI VŠEM je ryze vlastenecká organizace, takže za nás za všechny píšu, že k nám mělo být připojeno Rakousko klidně celé. Od Poláků si vzít zpět celé Slezsko a jsme spokojení. Toto je boj o sebeurčení národa. 

Uznáváme naše nepřátele, jelikož ctíme vlastenectví a nacionalismus každé země. Čest vítězům, hanba poraženým.

Odpovědi

Vít Kuranda

#8 Re: Re: Re: Re:

2015-12-22 18:56:45

#7: MY PROTI VŠEM - Re: Re: Re:  

 Ale vždyť sám říkáte, že je to polské území. :-) ...které se uměle (a pouze z praktického hlediska) přepsalo jinam. Fajn, za účelem lepšího střežení hranic. To, že jsem to výslovně nenapsal, neznamená, že jsem si o tomto konkrétním případě nepřečetl - na základě nedávných reportáží v televizi. Je dneska potřeba střežit cz-pl hranici? Není. Tak mi přijde čestné se dnes zachovat tak, že důvody původní změny jsou dávno překonané, proto Vám Vaše území zase vracíme. Dobře no, já v tom vidím vstřícnost, vy striktní právničinu - pak se nemáme šanci shodnout.

ad1) Rak-U prohrálo válku. Já tvrdil, že ne?

ad2) Rak-U nás neuznalo jako rovnoprávný stát? A proč by mělo? :-) Byli jsme jejich součást a navíc součást neschopná si vládnout sama. Měli bychom Rak-U poděkovat, co pro nás Vídeň udělala. 

Připojit celé Rakousko a celé Slezsko. :-D Tak jo no... :-D Když myslíte... :-D Pozdravte kamaráda Putina, ten taky neví, kam by se chtěl rozrůst nejdřív. S vlasteneckou rétorikou by si vláda třeba i poslechla Váš názor a přečetla petici, jako nacionalistu Vás ale poslouchat nebudou. Chcete-li dosáhnout svých cílů, musíte ubrat v jedovatosti. Takhle budete brán za extrémistu. Ne mnou! Mně jste volný. Ale já taky o Vašich problémech nerozhoduju, pouze se k nim mohu vyjádřit, stejně jako Vy.