MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67841

2015-12-11 13:57

Plně podporuji pana prezidenta za jeho názory na islám a jsem rád, že se nezalekne pravdoláskařských křiklounů z kavárny a násilných extremistů neštítícíh se žádných forem hanobení i fyzického napadání hlavy státu, tedy kolaborantů placených výhradně ze zahraničí skrze všemožné neziskovky a vystupujících otevřeně proti naší vlasti a zájmům našich občanů. Jsem rád, že máme pana prezidenta, kerý hájí naše národní zájmy a není jen hlásnou troubou multikulturních elit. S jeho poslovem na Albertově souhlasím do posledního bodu a jsem znechucen všemnožnými Dienstbierovskými zrádci, kteří na něj plivou špínu a budují si na jeho špinění kariéru. Konečně mohu být po letech na našeho prezidenta právem hrdý, i když i on má své mouchy a s etiketou si příliš neláme hlavu. Ale v době, kdy je naše země v takto těžkých časech, je nějaká etikerta druhořadá.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67843 Re:

2015-12-11 13:59:10

#67841: -  

 TAK TO JE MI TĚ DOST LÍTO ......ASI CHLASTÁŠ STEJNĚ JAKO OVAR, CO...


Nepřihlášený uživatel

#67846 Re: Miloš Zeman ale žádné názory nemá? Není možné je z toho jeho blábolení vydolovat....

2015-12-11 14:04:34

#67841: -  

 ....je to populistické žvanění o ničem. Pokud byste měl z jeho projevů citaci dát dohromady jeho hodnotový žebříček a k němu přiřadit názory, tak se vám to nikdy nemůže podařit, neb hned vedle najdete jiné bláboly, které tomu zase budou odporovat. 

Pokud Zeman není idiot, tak se takovému jednání říká oportunismus. 

S Ústavou takové jednání ale ve shodě není, ústava jasně definuje, že ČR republiky je v rodině států demokratických a tedy pokusy zavádět v ČR jakési alternativní mocenské centrum z lidí bez bezpečnostních prověrek státu lze bohužel charakterizovat jako velezradu.