MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Tatíček Zeman
Nepřihlášený uživatel

#67586 Re: Re: Re: Re: Demagog velmi pečlivě svá tvrzení dokumentuje včetně odkazů na relevantní zdroje....

2015-12-08 18:28

#67585: - Re: Re: Re: Demagog velmi pečlivě svá tvrzení dokumentuje včetně odkazů na relevantní zdroje.... 

 Například jsem v Partii tvrdil, že zhruba 70 až 80 procent uprchlíků z migrační vlny jsou zdraví mladí muži. Server Demagog uvedl, že lžu a že mezi uprchlíky je mladých mužů maximálně 30 procent. Šéf německé kontrarozvědky veřejně publikoval, že mezi uprchlíky v Německu, kde jich je již téměř milion, je 80 procent mladých mužů. Mluvil jsem nedávno s prezidentkou Chorvatska a tam jich dle ní je 90 procent. Položte si tedy otázku: Komu budete věřit – demagogickému Demagogu, nebo šéfu kontrarozvědky nebo chorvatské prezidentce? Tečka,“ nastolil Zeman řečnickou otázku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67590 Re: Re: Re: Re: Re: Demagog velmi pečlivě svá tvrzení dokumentuje včetně odkazů na relevantní zdroje

2015-12-08 18:40:10

#67586: - Re: Re: Re: Re: Demagog velmi pečlivě svá tvrzení dokumentuje včetně odkazů na relevantní zdroje.... 

 To je problém Miloše, že mu připadají všechny informace které si přečte v parlamentních listech důvěryhodné neb se mu hodí do toho jeho vylhaného ruského trollího světa. Jediné pravdivé informace jsou ovšem na eurostatu, to je vše. Demagog.cz dal přesný odkaz na přesná data, tak to dělá vždy. 

Komunista Zeman navíc viděl článek s titulkem Hitler je gentleman a te se nejen doposud nenašel, ale dokonce ani nic neznačuje, že by pan Peroutka měl dokonce i z donucení napsat oslavný článek na libovolnou totalitní ideologie. Je dokonce zajímavé, že se ani nenašel článek, který by za něj někdo napsal např. gestapo a podepsalo jej za něj. 

Miloš Zeman je idoit, s tím opravdu mnoho nenadělá.