MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67526 Ransdorf je směšný.....

2015-12-08 09:15

...proč by se měl někdo v takové věci obracet na něj a ne na administrativu českého státu, pokud už je to skutečně občan českého státu?

To, že to může být "provokace" k tomu, aby Švýcarsko začalo původ miliard na účtu šetřit, to tak v klidu může být, neboť se lehce může jednat o účet spojený s politikou v ČR a např. v Rusku.  

Pokud se to někomu takto podařilo zorganizovat, např. BIS nebo jiné zpravodajské západní službě, je to skvělá zpráva pro občany této země obzvláště, pokud Švýcarsko takové propojení prokáže a organizátor má jistotu, že to jsou skutečně velmi podivné peníze. 

Mediální zájem je zajištěn a to i v rámci EP a tedy v konečném důledku celé EU.

9,5 mld. korun je obrovská částka i na EU a z hlediska nelegální financování např. politických kampaní je to částka dokonce astronomická i na tak velké země jako je Německo, Francie, Anglie, Itálie či např. Polsko. Je také možné, že už je zablokování účtu má vést k odstřižení financování např. trollí ruské propagandy na území EU. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67528 Re: Ransdorf je směšný.....

2015-12-08 10:03:43

#67526: - Ransdorf je směšný..... 

 Ransdorf prozradil více než chtěl. 

Randorf byl posledních 9 let pod finančním tlakem (medializované dluhy) nedávno vše "zázračně" splatil. Tedy jeho důvěra v celou věc mohla být způsobena právě tím, že "manažer" tajemného dědice disponoval částkou, která jej zrovna "zachránila" a byla "zálohou za pomoc". 

Ransdorf spekuluje nad tím, že byl "dlouhodbě odposloucháván" a byl také v dlouhodobém styku (rok) s dědicem. Tedy je zde, alespoň na první pohled časová souslednost. 

"Europoslanec za KSČM Miloslav Ransdorf po deseti letech splatil milionové dluhy. Odvrátil tak dražbu své vily v pražské Libuši a bytu v Záběhlicích. Zbývající splátku v těchto dnech poslal na účet příslušného exekutorského úřadu. Na část dluhu si znovu půjčil."  byť je zpráva již z června 2013, je možné, že by tam souslednost mohla být. 

Tedy je klidně možné, že se o provokaci skutečně jedná a bylo by jedině dobře, kdyby to byla provokace, které např. do věci financování ruské trollí propagandy v EU vnese jasnější obraz a stejně tak vnese jasnější obraz do financování extrémistických stran (tedy i komunistických, zemanovců atd. ) na území EU.