MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67453

2015-12-06 23:23

ašár Asad v rozhovoru pro Českou televizi pochválil českou vládu, že jako možná jediná odolala západní propagandě a nezrušila v Damašku své zastupitelstvo. „Vládou“ přitom mínil jen a pouze prezidenta Zemana, protože nebýt jeho, možnost podpisu mírové smlouvy v Praze by vůbec nebyla na stole. Pro „pražskou kavárnu“ (mírovou, demokratickou, odmítající násilí – výběrově vůči některým) je ovšem taková možnost jako červený hadr pro býka.

Prezident Asad si vymínil, že chce znát a schválit výslednou verzi rozhovoru, což se také stalo. Výsledkem byl překvapivě svěží a relativně nezaujatý rozhovor, z něhož vyplynulo, že Asad možná není oním „řezníkem z Damašku“, jak o něm tvrdí západní propaganda a kteréžto označení Česká televize ochotně akceptuje. Není to, zdá se, ani padouch, ani hrdina. Je, stejně jako ti, co v Sýrii ještě zbyli, oběť. Právě to si čeští propagandisté po zhlédnutí rozhovoru zjevně uvědomili. To je rozběsnilo.

To přece nejde, aby si divák udělal vlastní názor! Kampak bychom přišli! Že na obraz císařpána serou mouchy, jak řekl nebožák hospodský Palivec? Ano, serou, ale nikomu to neříkejte, nebo vás zavřou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67454 Re:

2015-12-06 23:24:12

#67453: -  

 

Jak si má chudák divák teď srovnat v hlavě, že třetí jmenovaný (ještě nezavražděný) v rozhovoru pro Českou televizi říká, že souhlasí se svobodnými volbami pod dohledem OSN? Co to je za diktátora, co je to za „řezníka“, který by přece podle dědiců tradic Velkého Vůdce Václava Havla a jeho „humanitárního bombardování“„měl skončit v kanálu pod silnicí“? A jak to, že vůbec nevypadá jako zločinec? Kde má vousy, turban, uniformu, samopal, nebo aspoň pořádný knír?  Že je to původně oční lékař? Tady něco nehraje.

A jak je, jemináčku, možné, že po čtyřech letech údajně občanské války nemá tenhle "diktátor" nejmenší obavy podrobit se  „svobodným a demokratickým“ volbám pod mezinárodním dohledem? Nebo tam Spojené státy a jejich vazalové (Británie, Francie a nyní i Německo) chtěli ve skutečnosti „vyvézt“ něco jiného?