MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66994

2015-12-03 10:53

Tatíček Masaryk by EU nepochybně považoval za něco tak zrůdného, jako bylo C.K. mocnářství.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66996 Re: To nikoliv, nejen proto, že Masaryk nebyl výhradním příznivcem rozpadu Rakouska - Uherska...

2015-12-03 11:17:20

#66994: -  

 ....Na EU by se dival jako na rehabilitaci administrativy Rakouska - Uherska, z jejíž systémovosti Československo žilo i v době totalit a díky této věci také mohlo přežít. Tedy díky tomu, že země byla skutečně spravována navzdory tomu, co tu komunisté a nacisté dělali za zvěrstva. 

Je dobré při této příležitosti zmínit, že "zlatá kaplička" nebyla postavena ani zdaleka většinově ze sbírky občanů, ale z drtivé většiny z peněz Rakouska - Uherska tedy administrativy "mocnářství".

Mimochodem pro Čechy bylo snadné volat po samostatnosti, když na potenciálním území České republiky byla velká část bohatsví Rakousko - Uherska a Německa. V takové situaci se jistě taková nová země spravuje velmi snadno, prostě najednou vybírají daně Češi a ne centrální administrativa, která je spravuje tak, aby všechny části Rakouska - Uherska mohly fungovat. (samozřejmě v ideální podobě, nedělám si iluze) Důležité je také si uvědomit, že "mocnářství" prošlo obrovským vývojem, což je dobré si uvědomit obzvláště v stagnaci či dokonce degeneraci komunistických totalit. 

Je smutné, když EU kritizují lidé, kteří věří blábolům komunistů Zemana a Klause o EU a ani netuší, kdo zasedá v Evropské radě, radách ministrů, jak vzniká EK a co má na starost, jak je volen EP a co má na starost. Je smutné když titíž lidé věří Klausovi, že by naspal za týden Ústavu pro EU a byla lepší než smluvní vztahy a k nim příslušné smlouvy sdružené do Lisabonské smlouvy a ruskému trollovi Zemanovi titíž lidé věří, že je pro-evropský.


Nepřihlášený uživatel

#66998 Re:

2015-12-03 12:21:23

#66994: -  

 Kdyby se dnes vlastenci vozili po vetřelcích jen zpoloviny tak, jak se vozil Masaryk po domácích Němcích, tak jsou všichni v lochu.