MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66993

2015-12-03 10:48

Co si myslíte o mladých Arabech a Afričanech, kteří prodávají v centrech evropských velkoměst tvrdé drogy a kteří se radikalizují a potom páchají teroristické útoky? V Praze, kde bydlím, takové typy v centru také vídávám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66995 Re: Spojujete věci, které spolu vůbec nemusí souviset a pravděpodobně nesouvisí....

2015-12-03 11:11:23

#66993: -  

 ....kriminální prodej drog nemá přímou souvislost s radikalizací vůči západní společnost, neboť kriminální prodej drog parazituje na bohatsví západní společnost a nemá potřebu toto bohatsví ničit. 

Tedy o prvním, prodeji drog si myslím, že se jedná o kriminální činnost, zároveň se ovšem obávám, že daleko větší prodej drog provádí občané ČR a bohužel se zde dokonce drogy z pseudoefedrinu vyrábí na vývoz. 

Radikalizace je bez nejmenších pochybností potenciální riziko, ale příčinou není většinová populace, ale bohužel lidí, kteří byli na demonstraci 17.11. 2015 jak na Albertově tak také na na první demonstraci "Okamury" nahoře na Václavském náměstí a skupinka na demonstraci DSSS dole na Václavském náměstí. 

Bohužel jak dokládají komunisté neexistuje stav společnosti, v které by nebyly extrémisté, kteří by nechtěli moc. Jsou možná jednou více a jindy méně vidět, ale neexistuje stav, kdy by extrémismsu vymizel, snad v situaci, kdy se jim podaří ujmout moci a extrémismus tedy vytvořit "masovým" - viz. komunistická a nacistická diktatura. To ale neznamená, že už komunisté či nacisté nejsou extrémisté, na tom se jistě shodneme. 

Tedy nespojujte věci, které spolu nemusí nutně souviset, pak nebudete radikálem či extrémistou.