MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66991

2015-12-03 10:33

Nevěřím, že USáci svůj boj proti Islámskému státu myslí vážně. Vždyť jejich prezident, ta srandovní figurka z bílého baráčku, je sám muslim .A ten proti svým souvěrcům, vyjma symbolického bombardování prázdných pouštních dun, nikdy nezasáhne. Místo toho se ve spolupachatelství s Merkelovou pokusí nacpat islám - pomocí kvót - sem k nám.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66992 Re: Obrovská výhoda demokracií je, že drtivou většinu veřejného prostoru ovládají občané....

2015-12-03 10:39:58

#66991: -  

 .....jen malá část je spravována politiky a to jen na striktně omezenou dobu, tedy ne jako v Sýrii či v Rusku na dobu neomezenou, to se potom skutečně velmi lehce může stát, co vy naznačujete o demokracii tedy, že politik z moci totálně zmagoří viz. V.I.Putin. a nakonec i Asad. 

Další podstatnou věcí je, že správu veřejného prostoru nedělají v demokracii politici, ale zákony, pravidla dopředu daná a každý občan se na ně může kdykoliv odvolat k soudu a to i proti státu, nebo prezidentovi. 

U nás je to bohužel zbytečné, neboť prezident není odpovědný z výkonu své funkce a má absolutní beztrestnost, přesto už žaloby na prezidenta padají a jistě budou přibývat, neboť jeho správa úřadu prezidenta republiky je hanebná. 

Tedy co vás vlastně opravňuje k takové "nevíře"?  Důvod zdrženlivosti celé proti IS koalice je v tom, že Rusko všechny rezoluce proti Sýrii a tedy i IS v RB OSN vetovalo. Co pak tedy dělat, než opatrně udržovat stav a pokoušet se přitom nezabít žádného civilistu a velmi pečlivě si tedy cíle vybírat a útočit jen a pouze prokazatelně na teroristy, které už OSN jako teroristy označila.