MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66985 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přestaňte podporovat teroristy, havloidi

2015-12-03 10:14

#66983: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přestaňte podporovat teroristy, havloidi 

 Bla bla bla, ten jeden zmrd, kterému věříš, je sunnitský muslim, stejně jako jsou sunnité IS, nebo Al-kajda a tomu ty věříš, teroristo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66987 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přestaňte podporovat teroristy, havloidi

2015-12-03 10:22:59

#66985: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přestaňte podporovat teroristy, havloidi 

 Proč myslíte, že bezvýhradně věřím nějakým zprávám. Mé příspěvky tomu snad odpovídají? 

Odkud berete jistotu, že je sunita, odku berete jistotu, že je to jeho jméno, proč by takovhého člověka zpravodajské služby Velké Británie vystavovaly riziku vraždy? 

Informace o zvěrstvech Asadova režimu korelují s tím, že je to totalita. Pro totality jsou zvěrstva páchána na vlastním obyvatelstvu způsob, jak se udržet u moci.  Zažili jsme to v ČSR, zažívají to lidé v Severní Koreii, zažila to Kuba, Barma, Maďarsko, Polsko, Rumunosko, Jugoslávie, Bulharsko a samozřejmě miliony čo súéše desítlky milionů zavražděných v Rusku a z nedávné doby zavraždění novináři přičem jedna z nich zavražděná dokonce v Praze. 

Tedy zprávy o zvěrstvech totalit jsou bohužel zprávami uvěřitelnými. To, jestli jsou nepřsné počtem, či použitou chemickou či termobarickou zbraní je bohužel naprosto nepodstatné, přestože ruská propaganda bude tvrdi, jak strašně důležíté to je, jenom proto, aby byla zpochybněna celá informace.