MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66932 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řešte si raději masivní ruskou emigraci.....

2015-12-02 19:54

#66931: Vašek Havlus! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řešte si raději masivní ruskou emigraci..... 

 Tech 240 000 jsou jen ti, co odešli jen letos do USA a jen ti co odešli legálně.  Jsou další místa, kam Rusové odcházejí. Masivně do EU, Austrálie, Jižní Amerika, Čína, Indie. Je velmi pravděpodbné, že každý den odchází z ruska 1800 - 2000 lidí každý dne v roce a to již po několik let a na západe neodcházejí zedníci a kopáčí kanálů, přestože se z inženýrů na západě mnohdy kopáči kanálů stanou. K tomu Rusko masivně vymírá, už v devadesátých letech měli masivní pokles populace a nabídnout na světovém trhu mohou skutečně jen ropu a plyn a to ještě jen tehdy, když se tyto komodity neprodávají za současné ceny. 

Rusko je opravdu ve velmi těžké situace a v kombinaci s tím, že se musí pod tlakem vyprodávat do Číny, kam zároveń musí dodávat právě ropu a plyn, které těží možná už za hranicí rentability, se dostává do obrovského tlaku a nastane velmi silné vnitřní pnutí, až bude jasné že z tzv. "národního pokladu", který byl určen na důchody a měl se vytvářet právě z prodeje fosilních paliv nezbylo nic či tam možná ani nikdy nic nebylo, dojde v Rusku masovým nepokojům, které se dnes Putin snaží zvládnout silou, ale to nepůjde do nekonečna. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řešte si raději masivní ruskou emigraci.....

2015-12-03 08:04:15

#66932: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řešte si raději masivní ruskou emigraci..... 

 A právě to byl Andropovům dlouhodobý plán. Donutit tehdy sovětské, dnes ruské občany k aktivitě, způsobené nespokojeností. Hezky od spodu. Pak už stačí nějaký "putin" a je vymalováno.

Velmi nebezpečný plán, vedoucí k mezinárodní expanzi schvalované 90 % obyvatel. Co ve svém plánu nedohlédl bylo rozdělení SSSR, pobaltské státy v NATO a hrozba vstupu Gruzie a Ukrajiny do NATO.

Není čas ani prostor rozebírat toto všechno na těchto stránkách. Kdo se domnívá, že Rusko je medvěd spící zimním spánkem, velice se plete. Nikdy nepustili ze zřetele ČR, SR, PL, H, Bulh., SRB. Naopak jejich zahraniční služby mnohonásobně zintenzivnily činnost v těchto zemích. Bývalé sovětské republiky (LT, LV, EST, BY, UKR, GRUZ atd.) považují stále za svá území.