MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66884 Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman dle mého názoru masivně porušoval volební zákon...

2015-12-02 16:42

#66883: - Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman dle mého názoru masivně porušoval volební zákon... 

 Své důvody uvádím proto, že korelují s tím, jak hanebně extrémista Miloš Zeman spravuje úřad prezidenta, tedy z mého pohledu porušovánmí ústavnosti - páchání velezrady.  Udělal jsem za sebe také vše proto, aby se celá věc se Zemanem dostala před Ústavní soud. 

Nezpochybňuji to, že je Miloš Zeman správcem úřadu prezidenta republiku, poukuzaji na to (konstatuji) že se k moci dostal z mého pohledu porušováním volebního zákona, tedy nikoliv "procesním pochybením". Jestli někdo skutečně diskavalifikuje Miloše Zemana ze správy úřadu prezidenta republiky, tak je to především Miloš Zeman sám jeho hanebnou správou úřadu a týmem který jej obklopuje a který si vybral. Úroveň degradace úřadu Milošem Zemanem je bohužel na stejné úrovni, jakou tu předvedl v minulosti Gottwald nebo Husák. 

Je typické pro příznivce totalit, že nejsou schopni pochopit, že získávání moci za pomocí komunisticko-nacistických praktiky porušování volebních zákonů je jedním z nejodpornějších zločinů proti demokracii a zpochybňují kritiku takového jednání že se jedná o kritiku  "procesním pochybením" :-). Důvodem je to, že by se nikdy k moci nedostali, pokud by volební zákon dodržovali, což je jim naprosto zřejmé. 

Myslet si "vaše tvrzení" v klidu můžete, ale pokud to co si myslíte, nejste schopna obhájit, tak je pak otázka, proč takové hlouposti píšete do diskuse a nejdete s tím k psychologovi, nebo alespoň na diskusi pro podporu Miloše Zemana :-)

Pokud dokonce to co si myslíte o nějaké osobě s touto osobou dokonce ani nekoreluje, je to už na pováženou, když se k té osobě "ani nechcete vyjadřovat". 

Je mi srdečně jedno co si zemanoté myslí o Zemanovi, neboť si věcně nemyslí a především neví vůbec nic, nikdy to doposud v žádné diskusi nenapsali a pokud už nějaký blábol, jako je ten váš napsali, tak jej nejsou schopni obhájit, tedy tato věc mi spánek opravdu nekazí :-), byť mne vskutku překvapuje, že se i po tom, co Zeman předvádí, najdou lidé, kteří o něm tvrdí, že "zastupuje občany", to se jeví jako věc naprosot absurdní, neboť člověk který porušuje ústavu v ústavní pozici dělá všechno jiné, jen právě ne zastupování občanů, neboť jsme přesvědčen, že občané v drtivé většině chtějí dodržovat ústavu, tedy logicky až na extrémisty typu Miloše Zemena.  

 

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-02 17:17:22



Nepřihlášený uživatel

#66955 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman dle mého názoru masivně porušoval volební zákon...

2015-12-03 07:34:57

#66884: - Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman dle mého názoru masivně porušoval volební zákon... 

 Zeman odmítnul jmenovat profesory pro jejich činnost před listopadem 1989 (sic!). Klidně však jmenoval ministra financí a místopředsedu vlády, který byl prokazatelně agentem StB. Obě komory Parlametu se zachovaly jako parta zbabělců, neboť Zeman měl být za tento akt postaven před soud.