MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66854

2015-12-02 13:35

Tak Asád může za 250.000 mrtvých Syřanů.
A za největší genocidu Němců ve dvacátém století můžou spojenci, kteří jich ve WWII. pobili deset miliónů. Kdyby neválčili a hned to vzdali, nemusel zbytečně zahynout jediný Němec.
Paradoxní je, že tyto pravdoláskovní články plodí zhusta stejní lidé, kteří podporují Kyjev v boji s separatistickými rebely. Kyjev může při boji s opozicí bombardovat města, Damašek nesmí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66871 Re: O vládě komunistů před listopadem 1989 byste v životě nenapsal....

2015-12-02 14:48:24

#66854: -  

 .....že je vládou legální, ale o vládě Asada, který se k moci dostal naprosto stejným způsobem jako komunisté nejen v Rusku, ale ve velké části východní Evropy to klidně napíšete. 

Bez opozice, jak se jistě v klidu shodneme, není demokracie. Tedy je velmi podivné, že Asad dokonce fyzicky opozici systematicky likvidoval. 

Obrovský rozdíl je také v tom, že syrská opozice nechce části Sýrie připojovat k jiným zemím, jak se to naopak chtějí teroristé na východě Urkrajiny a na Krymu. 

Je obecně dále mnoho dalších a dalších rozdílů mezi Ukrajinou a Sýrií. Podstata je ale stále stejná, na Asadovi jako diktotorovi není opravdu legálního vůbec nic.