Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Martin Pospíšil
Brno

#6045 Re: Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů

2015-11-26 22:21

#6011: - Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů 

 Když v posledních dnech po prezidentově projevu na Albertově slyším a čtu ze všech médií kolem sebe tu neuvěřitelnou smršť sluníčkové propagandy, jak je třeba bojovat se sílícími projevy nenávisti v naší společnosti a že Dienstbierova HateFree culture spouští projekt na boj proti projevům nenávisti na sociálních sítích a podobné naivně hloupoučké výšplechty, tak vážně pochybuji o duševním zdraví všech jejich aktérů.

Jak ukazuje praxe, tedy složení těch jejich průvodů lásky, tak na ty jejich hloupé fráze a slogany se chytají jen naivní studenti bez životních zkušeností, zato s durch vymytými mozky od svých neomarxistických profesorů. A pak smažky z antify, to je kapitola sama pro sebe. Ti tam chodí stejně pouze se záměrem se poprat, jejich fetováním zakrnělé mozečky nějaký smysluplný názor vygenerovat nedokáží. Líbí se mi to jejich heslo "Nenávist pramení z nevědomosti." :-D Chtěli spíše říci nezmanipulovanosti. Nevědomost šíří přece oni, tím že úspěšně cenzurují všechny známky přistěhovalecké kriminality. Ale v dnešní době (zatím) svobodného internetu si najde pravdu i malé dítě. Bohužel ještě stále žije dost lidí, kteří se spokojí jako s jediným informačním zdrojem s mainstreamovými médii a takoví žijí ve vleku multikulti propagandy, přežvýkané tak, aby jí průměrný konzument rozuměl a neměl tendenci dohledávat si nesrovnalosti na netu. Taky se mi líbí to jejich "neházejte muslimy/cikány/černochy apod. do jednoho pytle" On rozumný člověk dvakrát do stejné řeky nevstoupí a pokud se s nějakým etnikem pořádně spálí a je jasné, že v kontaktu s nbím hrozí mnohonásobně větší riziko, tak se mu zcela logicky vyhýbá jako celku. To je přirozená reakce pramenící ze zdravého pudu sebezáchovy, žádná xenofobie ani rasismus. Jestliže se ale někdo téhle své přirozené reakce vzdá a nechá si ve jménu indoktrinace falešnou solidaritou ubližovat a snášet útlak od jiných, tak je to pro mě nebetyčný hlupák. Dokud takový hlupák ubližuje jen sám sobě, řeknu si dobře, je to jen jeho věc, ale tihle hlupáci, kteří sídlí v nejvyšší politice, svým neuváženými rozhodnutími ohrožují celé národy, což už je problém značný.

A tihle naši samozvaní vědátoři s patentem na rozum vidí, že islám po tom všem, co v Evropě páchá, už obhájit nedokáží, tak se zaměřili opačným směrem, k perzekuci domácího obyvatelstva. Snaží se za každou cenu najít cokoliv, čím by nepohodlné vzpurné vlastence, kteří oponují bruselskému diktáru multikultury, zdiskreditovali, umlčeli. Proto se vyrojila aféra kolem Konvičky, z nějž udělali někteří levicoví extrémisté rovnou neonacistu. Zajímavé, že se tenhle uměle vykonstruovaný politický proces, v němž si našli několik let starý názor z vyhrocené diskuze, a dělají, jako by snad šlo o Konvičkou veřejně proklamovaný názor, vytáhl zrovna v době, kdy přizval na svou akci pana prezidenta. Jasný tah jednak zdiskreditovat Zemana, jednak celý BPI s konečnou snahou jej zrušit jako před pár lety Dělnickou stranu. A tyhle špinavosti vytáhnou zrovna v tak významný den boje za svobodu a demokracii. Inu, pěkně se nám ta demokracie vybarvila.

Bohužel na nemalou část českých švejkovských strašpytlů to skutečně zapůsobí. "Slyšeli jste to? Von ten Konvička je prej nácek." "Šmarjá, to jako fakt? Tak to už na ty jeho demonstrace chodit nebudem, přece nejsme henti extrémisti. A na toho Okamůru taky, von byl na těch táborech lidu s tím náckem Bartošem. To je ten, co si sepisuje ty židy." Holt stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Téhle propagandě by asi břídilský minulý režim záviděl. Tehdy to prokoukl kdekdo a jen díky absenci internetu se dařilo pravdu ututlat, dnes mají lidé přístup ke svobodným, nezkresleným informacím a přesto si tolik lidí myslí, že žijí v demokratické společnosti a že co je v médiích, to je pravda.

Kdyby bylo snahou našich hlavounů opravdu nastolení klidu, míru a demokracie v Evropě, tak neřeší následky, nýbrž příčiny. Místo, aby zakročili proti radikalizujícím se islamistům, viz. bruselský Molenbeek, z politické korektnosti raději dělají, že to nevidí a naposled to stálo 130 lidských životů. Místo, aby řešili vzedmutí islámského radikalismu, kriminalizují domácí obyvatelstvo, které se jen brání (viz. Konvička či šibenice na Táboru lidu). Místo, aby aktivně hájili demokratické principy, které islamisté soustavně napadají, raději ve jménu politické korektnosti zavádí cenzuru, berou lidem svobodu slova, kriminalizují je za jejich názory, snaží se rušit sociální sítě apod. Ve výsledku evropská pseudohumanistická a utopická multikulturní politika přinese mnohem více obětí, než racionální vlastenecká.

Takže si to shrňme - muslimové spáchají atentát, kde zabijí 130 lidí, ale přesto oni jsou ti hodní, my se této hrůze zcela orprávněně bráníme, jsme ti špatní, proti jejichž radikalizaci se musí bojovat všemi dostupnými způsoby (podle magora Pelikána pozavírat), třeby i na úkor potlačení svobody slova, základního stavebního pilíře demokratické společnosti. To je tedy logika. Tak teď nevím, jsme totální blbci my, nebo oni?

 

 

Odpovědi

Jak dlouho se nám budou srát do života !?

#6050 Re: Re: Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů

2015-11-27 09:05:02

#6045: Martin Pospíšil - Re: Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů 

 ano, souhlas naprostej !!!

Jen bych dodal, že na to, jak se chovají naši a Evropští politici, s jakou "láskou a nenávistí" vystupují sluníčkáři, s jakou hloupostí se nechají zneužít akademici, ... na to není v jazyku lidí, ani elfů, ani hobbitů, ani entů dost silná kletba, a slova, která by vyjádřila ty sviňárny páchané na nás a na lidu Evropy !!!