Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6018

2015-11-25 17:59

Podivné video AFP o demonstraci v Moskvě odhaluje, jak pracuje západní propaganda proti Rusku. Nestačí se na videa dívat, je třeba je pozorovat! Místo kamenů létaly v Moskvě turecké brambory!

Práce západní propagandy je v mnoha ohledech propracovaná a pro laika, který se nevěnuje problematice zmanipulovaných západních médií, není snadné přijít na kloub některým chybám v informačním poli, které doslova křičí a řvou, a tím tak odhalují trhliny v celém propagandistickém konceptu, ale protože obyčejný člověk vizuální informace neanalyzuje, ale pouze konzumuje jako celek a nevšímá si detailů, tak právě tyto trhliny v informačním poli, které odhalují pravdu, mu zkrátka uniknou.

Dnes proběhly v Moskvě demonstrace před tureckou ambasádou a média na západě hned přispěchala s dehonestujícími články proti Rusku, ruské policii a k tomu přidala západní média výživná videa. Nejzajímavější je manipulační video AFP, které můžete vidět nahoře. Pokud se na něj díváte jako konzumní spotřebitel informací, v ničem vás nezaujme. Někdo si řekne, že zkrátka ulice házela kameny do oken turecké ambasády a ruská policie nic nedělala. Jenže, pokud se na video jenom nedíváte, ale pozorujete ho, tak zjistíte podivnou věc. Video má náhle od času 0:25 zrychlený a deformovaný zvuk, aby nebylo rozumět, co protestující skandují. Proč AFP zvuk takto zdeformovala, aby zněl jako řeč mimoňů?

My to víme. Demonstranti jednak skandovali hesla proti Erdoganovi a jeho rodině, že kupuje ropu od Islámského státu, ale hlavně házeli na budovu velvyslanectví dovezené turecké brambory, nikoliv kameny! A skandovali: „Sežerte si je! Tady je máte, už je nechceme!“ Informaci přinesly jak Novosti, tak i rádio Echo Moskvy teď v podvečer. To, že má Erdoganova rodina obchodní vazby na Islámský stát (Erdoganův synáček kšeftuje s ropou od IS), to ví všichni. Ale proč se AFP snaží cenzurovat demonstraci a provolávaná hesla o Erdoganovi a o vracení tureckých brambor? To si jako myslí, že informace z demonstrace se nedostane v době internetu mezi lidi v pravdivé podobě?

VICE-Podivné video AFP o demonstraci v Moskvě odhaluje, jak pracuje západní propaganda proti Rusku. Nestačí se na videa dívat, je třeba je pozorovat! Místo kamenů létaly v Moskvě turecké brambory!

Odpovědi

Martin Pospíšil
Brno

#6043 Re:

2015-11-26 21:33:58

#6018: -  

 Že budou zoufalá rusofobní média tak okatě stranit Erdoganovu islamistickému režimu, už dnes nikoho svobodně uvažujícího nemůže vůbec překvapí, když se mohou nestydatě paktovat s ropnými teokraciemi Perského zálivu v čele se Saúdskou Arábií, která IS vydatně podporuje, stejně tak jako skrze četné islámské nadace sponzoruje islamizaci Evropy a šíření wahábismu po celém světě. Ostatně celá IS vznikla za tiché podpory západního světa jako vabank hra na sesazení nenáviděného Asada. A to divadlo s podporou "umírněné" syrské opozice (tvořené al-kaidou, al-nusrou), z níž většina stejně dezertovala k IS, bylo výslovně trapné. Jenže pánové netuší, jakého džina vypustili z lahve. Zahrávat si s islámským fundamentalismem se nevyplácí a syrská válka je jen krůček k přerození v celosvětový konflikt, který se bude bohužel z valné části odehrávat zde v Evropě, jelikož naši milí multikulturalisté sem natahali statisíce mladých bojeschopných válečníků a mnohamilionová pátá kolona už zde dřímá z let minulých. Mít plnou hubu boje proti terorismu, ale hlavně kritizovat Rusko, které se jako jediné postavilo za Asadův sekulární syrský režim. Tomu říkám nebetyčné farizejství. Jak hluboko je naše mediální žumpa ještě ochotna klesnout?