MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#65496

2015-11-24 08:02

Televize al-Džazíra referuje o výpadech Konvičky. Mohou přivolat pozornost extremistů k ČR


Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#65497 Re:

2015-11-24 08:12:03

#65496: -  

 Především je potřeba říci, že Konvička a stejně tak další extrémisté jsou v naprostém souhlasu s IS, neboť IS i Konvička hovoří o střetu "kultur" střetu "civilizací".

Nic takového se logicky nekoná. Co lze považovat za fakt, že rodiče na celém světě nechtějí, aby jejich děti umíraly ve válkách a stejně tak nechtějí oni umírat ve válkách, neboť se musí postarat o své děti. Na tomto názoru není nic levicového či komunistického, přestože jej komunisté umně používali k propagandě a ve své podstatě k militarizaci společnosti a dokonce vyvolávání válek, schvalování si zbrojení a dokonce teroristických činů na území demokratických zemí viz. jen bomba v RFE v Mnichově. 

Demokracie, kde občané jen malou část veřejného prostoru svěřují politiků a to ještě striktně na omezenou dobu tedy logicky nemají zájem na válčení a zabíjení. Nevyvíjejí zbraně útočné "překonávající všechny obrany" jak nedávno sdělil Putin o svém vývoji zbraňových systémů, ale naopak investují daně do sofistikovaných obranných systémů a přesných zbraní, které neníčí občany, kteří jsou vtaženi do válek politiky, kteří si do Ústavy dávají možnost vládnout neomezeně dlouho - viz. změna Ústavy v Rusku. 

Názorová shoda extrémistů, kteří chtěli vládnou neomezeně dlouho už tu nedávno byla. Jednalo se o shodu mezí Hitlerem a Stalinem, která nakonec vyústila v II. světovou válku.  

 


Anonymous

#65501 Re:

2015-11-24 08:53:40

#65496: -  

ano, není žádným tajemstvím, že tato televize kope ve skutečnosti za amíky (katar) a může přivolat kdeco.. na druhou stranu, alespoň se migranti dozví, kde nejsou vítání..