Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5967 Pražský magistrát připravuje pro občany multikulturní vánoční obohacení

2015-11-23 17:23

Praha v pondělí zrušila slavnostní rozsvěcení vánočního stromu, které se mělo konat v sobotu 28. listopadu večer na Staroměstském náměstí. Vedení města tak učinilo z bezpečnostních důvodů po událostech ve Francii, kdy po teroristickém útoku zahynulo 130 lidí.

Abychom občanům vyšli vstříc, plánujeme, že by se v sobotu od pozdního odpoledne rozsvěcel strom každou hodinu strom za rytmu hudby,“ sdělil pro iDNES.cz mluvčí magistrátu Vít Hofman.

----------------

V rámci multikulturního obohacení občanů zvolil magistrát pro tyto účely arabskou populární dechovku

Ježíška v jesličkách letos nahradí instruktorka orientálních tanců. Pro případné zájemce magistrát zvažuje na náměstí půjčovnu penízkových šátků a korálkových podprsenek za dobrovolný příspěvek, který je určen na vytápěné velkokapacitní stany pro uprchlíky na hranicích Makedonie.

V příštích letech pražský magistrát rozsvěcení vánočního stromu neplánuje, neboť by akce mohla nepříznivě ovlivnit průběh programu na integraci migrantů. Magistrát tím chce zároveň předejít žalobám muslimské obce u Evropského soudu pro lidská práva.

 

(Poznámka: jak dlouho bude ještě část pod čarou pouhou ironií?)

 

 

Odpovědi

Realista

#5974 Re: Pražský magistrát připravuje pro občany multikulturní vánoční obohacení

2015-11-23 22:33:32

#5967: - Pražský magistrát připravuje pro občany multikulturní vánoční obohacení 

 Bohužel se ta čára bude krůček po krůčku nenápadně posouvat dolů. To, co bylo ještě před pár lety nemyslitelné, je již dnes realitou. Co je nemyslitelné dnes, bude za pár let realitou také. Jen se nic nesmí uspěchat. Proto je třeba poukazovat na každičký sebemenší detail, protože i ten je jedním s noha mezičlánků na cestě k plánovalé trvalé islamizaci.