Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Mysli, než začneš plkat !

#5935 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 18:46

#5927: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 a na obranu Papežské rady a jejího dokumentu: existují i normální muslimové (obyčejní, kteří jsou poctivě přesvědčeni o existenci jejich Boha, a nejsou zradikalizovaní = ale to jsou vlastně "nevěřicí" muslimové, vlažní ... (z pohledu IS)

asi přece jen není každý muslim terorista (i když téměř všichni teroristi jsou muslimové = píšu téměř, protože jsou i teroristé nemuslimští: plynový útok v Tokijském metru svého času, apod)

a s takovými muslimy je možný mezináboženský dialog (řeknu to upřímně: hlásat jim evangelium, a Krista, a vlastně je oslovit křesťanstvím a nabídnout jim konverzi k víře ne násilím, ale vítězstvím myšlenek, neboť křesťanství je lepší, než islám)

Takže je to míněno tak: Židé jsou něco jako naši starší bratři ve víře, a (ti prostí, věřící muslimové = bez násilí) jako naši "vzdálení bratranci"

Je to složité téma, a skutečně asi existují mezi 1,8 miliardou muslimů někteří opravdu neškodní a vstřícní !?! Když to napíšu, uvědomuji si, že mnoho muslimů je z té druhé kategorie, ale také nejsou všichni češi, američané, či evropané, zkrátka bílí jen a jen samí svatí andělé!?)

A tož tak to asi bylo tou radou myšleno, takže:

NEOPERUJTE TADY POŘÁD S TOU PAPEŽSKOU RADOU URČITÝM JEDNOSTRANNÝM ZPůSOBEM ARGUMENTACÍ!!!

ASI JSTE FAKT PROVOKATÉR A USILUJETE JEN VRAZIT KLÍN MEZI KATOLÍKY A OSTATNÍ KŘESŤANY, ČI MEZI KATOLÍKY A NÁROD, NEBO MEZI KŘESŤANY A NÁROD !!! (ANEBO JEN MEZI SAMOTNÝMI KATOLÍKY!?)

(a pokud mě a moji autoritu chcete srovnávat s autoritou papeže - ((nevím na základě čeho)), tak si akorát tak můžete víte co ... !)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5936 Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 19:31:32

#5935: Mysli, než začneš plkat ! 

Priznam se, ze uz mne ty Vase prispevky taky vadi. Ciste z logickeho hlediska. Ten pan Vam jen rekl to, co je proste fakt - ze papez je vetsi autorita pro verici nez Vy. Tak uz se s tim smirte a skoncete tu s temi selmami a zjevenimi a bohy. Fakt za sebe rikam, ze tohle je diskuze k petici za referendum o vystoupeni z EU, a ne prostor pro veroucne traktaty. Pekny vecer.